White Walter Jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Ducky
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 71

Ducky

Újonc
2025. 07. 09.
9
1
LV Karakter
White Walter
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: ducky9_1​
2. Hogyan szólíthatunk? Bence​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? Változó (1053)​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem voltam.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((View attachment 1128)) Semennyit.​
7. Mesélj magadról pár mondatban. 15 éves vagyok Bence a nevem már 2 éve MTA-zok más szervereken az alap RP tudásom megvan voltam már kisebb szervereken admin de nemsokáig mert inaktív voltam, más szervereken ami nem MTA-s voltam Rendőr és a rendvédelmi tapasztalatom megvan, gépészmérnöknek tanulok már 1 éve. Mióta Rpzem? 3 éve külömböző szervereken. A beszéd tudásom megvan nem szoktam motyogni normálisan írok persze ChatRP-ken, mert megszoktam. Mivel nagyon is érdekelne engem ez a frakció egybe a sok élmény is ami vele j​
jár ezért jelentkeztem. Itt fegyelmet is lehet tanulni meg sok mást. Ennyi lenne a bemutatkozásom. Köszönöm!​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság 3 pozitív: Jól tudok írni, Jól tudok beszélni nem matyogok, Könnyen teremtek barátságokat. 3 negatív: Pénz mániás vagyok, Kocsikért rajongok, Szoktam kicsit funolni.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: White Walter​
2. Születési helye, ideje: Los Santos Korház​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Készenléti Rendőrségnál=Közlekedési Rendészetnél.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Tiszteletem White Walter (RANG) (Jelvényszám) (Alakulat) most 1 küzúti ellenőrzésen fog részt venni elkérném az iratokat. Megkérdéezem a nevét,lefuttatom a szolgálati tabletbe (Tiszta). Köszönöm szépen /me vissza adja neki az iratokat. Viszont látásra!​
8. Mi maga a rendőrség? A Rendőrség az 1 Rendvédelmi szerv ami a bűnmegelőzésbe vesz igényt és a civilek védelmébe.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes: Neki számolok be a napi történésekről ő aki irányátja a napi munkámat. a Feljebb való felettes: Nálam magasabb beosztásban van pld törzsőrmester. Ő dönt minden dologról amit végrehajtok ő adja le a jelentést rólam a rendőrfőkapitánynak/Kapitánynak.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Közúti birságnál nem az első dolog a priusz hanem a büntetés mérlegelése,ha rendőri mérlegelés van akkor a priusz befojásolja a rendőri mérlegelést. Attól függ hogy milyen bűncselekményt követett el ha súlyos olyan csekket adok neki amit érdemel és ami elő van írva.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. White Walter a nevem 32 éves vagyok a Los Santosi Egyetemen végeztem, a Los Santosi korházba születtem 1993.02.06-kor. Anyám neve Walter Enola. Apám neve Walter White. Van 1 testvérem White S Peter, ő neki is van egyetemi végzettsége. Itt születtem Los Santosban ezért a rendőr szakma érdekelt már 14-évesen. Mivel sokszor elutasítottak akkor se adtam fek ujra és ujra próbálkoztam most ez az utolsó próbálkozásom hogy Rendőr leszek vagy nem. Ennyi lenne a bemutatkozásom. Köszönöm!​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Viszonzom a tüzet és a melettem lévő ember erősítést hív (egyből a kerékre célzok hogy kicsuszanak.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Úgyis elkértem az úrtólaz iratait akkor lefuttatam és ha illegális dolgokkal foglalkozik vagy körözött, akkor bevisszuk előállitjuk és bevisszük kihallgatjuk utána börtönre ítéljük (fogdára).​

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: ereserees
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés a játszott perced ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Alezredes