- 2025. 05. 20.
- 5
- 0
- LS karakter
- Horace Roch
- LV Karakter
- Ray Oneil
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 162. Mesélj magadról pár mondatban. Martin a nevem,16 éves vagyok jelenleg, 9.-es tanuló vagyok. Kecskeméten élek.Szabadidőmet álltalában a gép előtt töltöm. 4 éve játszok MTA szervereken.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Szerintem azért pont engem válasszatok mert remek csapatszellemel rendelkezem.Kitartó vagyok,nem adok fel könnyen semmit. Illetve remek döntésképességgel rendelkezem.4. Mióta játszol a szerveren? Las Ventura szerveren már a nyitás óta játszom, a Los Santos szerveren tegnap kezdtem el játszani.4.1 Játszott perceid száma: 768 percem van a szerveren.4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4-5 órát hétvégén többet.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék egy összetartó csapnak a tagja lenni. Elég sok tapasztalattal rendelkezdem a rendvédelmi frakciók terén.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Ezen a szerveren még nem voltam rendvédelmi frakciónak a tagja.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? egy humors,bátor,kitartó karakter szeretnék alkotni a TEK-ben.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK azaz a Terrorelhárítási központ feladata, hogy a terrorcselekményeket megakadályozza illetve ezeket csökkentse, ezen kivűl személyi és vagyon védelmi feladatokat is ellátnak.Általános adatok
1. Teljes neve: Wenzeslaus R Oneal2. Születés helye: Los Santos.3. Születés ideje: 2000.03.124. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló.7. Foglalkozása: Munkanélküli.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: San Fiero,Palisades 03.11. Telefonszáma: +38-76-671-2145Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- San Fierro-i Általános Iskola
- San Fierro-i Gimnázium
- San Fierro-i Közszolgálati Egyetem
- -
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ x ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol,német.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: San Fierro, 2025.05.20.
Wenzeslaus R Oneal
Wenzeslaus R Oneal
Utoljára szerkesztve:
.png)