Warga Garson panaszkönyve

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

il_fonai

Újonc
2025. 03. 23.
3
0
LS karakter
Warga Garson
LV Karakter
Warga Garson
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Warga Garson
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Sasa
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üldözés volt baleseteztünk erre elő vettem a fegyvert a többi rendőrrel együtt ki lőttek. Erre Sasa aki részt vett az üldüzésen fel csapta az admint és saját ügyet intézett. Majd ezután berakott és azonnal le adta a dutyt
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
*** Alex Martinez elővett egy fegyvert. (MP5) *** Liza Hamill elővett egy fegyvert. (M4A1 SOPMOD) *** Warga Garson bezárta egy Audi RS6 Avant C7 ajtaját. *** Cassian Martinez elővett egy fegyvert. (Sokkoló) *** Warga Garson elővett egy fegyvert. (Colt 45) *** Quinnel Stokes elővett egy fegyvert. (Sokkoló) [DawnMTA - Figyelmeztetés]: Megsérült a jobb lábad! [DawnMTA - Figyelmeztetés]: Megsérült a bal lábad! *** Warga Garson elrakott egy fegyvert. (Colt 45) *** Quinnel Stokes elrakott egy fegyvert. (Sokkoló) *** Zenan Vela elrakott egy fegyvert. (AR-15 + HOLO) *** Alex Martinez elővett egy fegyvert. (MP5) [DawnMTA - AdminDuty]: Sasa adminszolgálatba lépett. Cassian Martinez: (( jó )) *** Alex Martinez elrakott egy fegyvert. (MP5) *** Alex Martinez elővett egy fegyvert. (MP5) [DawnMTA]: Sasa felsegített téged. Admin 4 Sasa: (( Szia. )) Admin 4 Sasa: (( Mi volt ez a PG? )) *** Cassian Martinez elrakott egy fegyvert. (Sokkoló) *** David Hamill elrakott egy fegyvert. (M4A1) *** Scarlett Monroe elővett egy fegyvert. (M4A1 SOPMOD) Warga Garson: (( idk )) Scarlett Monroe: (( Szia Sasa apaca )) Admin 4 Sasa: (( Rendben. )) Admin 4 Sasa: (( 90 perc adminjaillel fogom jutalmazni. )) *** Alessandro Galluzzo elrakott egy fegyvert. (Tan AR-15 + HOLO) *** Scarlett Monroe elrakott egy fegyvert. (M4A1 SOPMOD) Warga Garson: (( oké )) Admin 4 Sasa: (( Osztom, szép napot. )) Cassian Martinez mondja: Főhadnagy, egy injekciót kaphatok? [AdminJail]: Admin 4 Sasa bebörtönözte Warga Garson játékost 90 percre. [AdminJail]: Indok: PG. [DawnMTA - AdminDuty]: Sasa kilépett az adminszolgálatból.
Megjegyzés:

Jó lenne ha nem saját ügyet intézne!

Szia!
A panaszkönyvet én fogom bírálni, várom Sasa válaszát.

Edit: Van videód az esetről?

Utoljára szerkesztve:
Szia!

Az adminok nyugodt szívvel intézhetnek saját ügyet. Az hogy én az ügy ideje alatt az átláthatóság illetőleg a további félreértések elkerülése végett dutyba léptem, nem tudom hova tenni miért gond.

Egyébként a PG részéről rendelkezem videóval, bíráló adminisztrátornak küldöm.

Szép napot!

Megérkeztem a bírálattal, a videót megkaptam Sasa-tól, amiben tisztán látszik, hogy PG-t követsz el.
Az adminisztrátor elviheti a saját ügyét, így ezzel nincsen probléma!

Az adminisztrátor nem hibázott az ügy során, így zárom.

További szép délutánt!

• Imádom
Reactions: Sasa
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.