Waldheri_Bauer - Rey

• Thread starter Thread starter Bauer
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 81
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bauer

Újonc
2025. 05. 11.
22
13
LS karakter
Waldheri_Bauer
LV Karakter
Waldheri Bauer
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Waldheri_Bauer
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
a panaszom: admin feladatok nem ellátása. Kijön darálni benzin kút rablásra 10 playernél úgy, hogy 0 admin van és nincs dutyba senki. És volt nyitva reportom utána majd admin kommandokat használ kihallgatás alatt mert 'bugos az f3' nekem az lenne a problémám ezzel, hogy 1es adminként miért iczik ha nincs más aki ellátná az admin feladatát?
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nem szeretnék flegma stílust képviselni csak igazán nem értem miért iczik ha egy admin sincs. [/CENTER]

attól, hogy nincsen dutyba senki, nem kötelező beállnom. Reportokat offdutyba elvittem. Muszáj voltam használni az adminisztrátori parancsaim ahhoz, hogy kapj ic jailt, mivel az F3 panel nem töltött be, hiába vártam rá hosszas perceken, ezért megkértem két nni-st, hogy tegyenek be téged. Köztudott próbléma, hogy nem tölt be az f3 panel, nem tudtam mit csinálni vele, szerveroldali hibából pedig nem engedlek el, nincs értelme.

megtehettem volna veled, hogy resizek egyet, hogy magam be tudjalak tenni, viszont reggel 6kor nem akartalak váratni ezzel, és volt rá más alternatíva, azért csináltam meg. (Még azóta sem töltött be az f3 panel, ha ez számít bármit is.)
image.png

az admin offdutyban is vihet reportot, nem tudjuk mennyi report volt 10 playerre, de kétlem, hogy annyi sok lenne, amely indokolttá teszi az admindutyban való reportok kezelését.
Aztán valóban felmerülő hiba ez az F3 jog dolog, itt megtehette volna az admin amit említett is, továbba adminjailbe is rakhatott volna, IC jailként. Nem lett kihasználva az admin joga inkorrekten, hisz csak így lehetett megoldani egy szerverhibából adódó gondot.
jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: negerforma. és rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.