- 2025. 03. 20.
- 10
- 10
- LS karakter
- Vittorio_Montoya
- LV Karakter
- --
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Krisztián, 20 éves vagyok.
Account ID-d?
>3338 az account ID-m.
Hány játszott perccel rendelkezel?
>15 362 játszott perccel rendelkezem.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Krisztián a nevem, 20 éves vagyok. Egy jó ideje pontosabban 6-7 éve játszom aktívan a Roleplay világában mint MTA formájában mint GTA 5 formájában. Sok helyen voltam már nagyobb rangban esetleg, legnagyobban is. Mivel, úgy gondolom hogy tisztában vagyok a szabályzattal illetve, a feladatkörömmel is ezért gondoltam megpróbálkozom egy Adminsegédi szinttel a Dawn MTA szerverén. Mivel, több időt töltök itt mint esetleges más szervereken ezért gondoltam segíteném a munkáját a szerver felőli oldalnak is.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Kissebb problémák megoldása amihez nem szükséges mindenképp egy Adminisztrátor. Esetleg, kissebb/nagyobb kérdések a playertől. Megválaszolni azokat, segíteni mindenképpen rajta.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Türelmes, minden lehetőséget megpróbál, figyelmes és természetesen barátságos, segítőkész.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Mivel, mint fentebb említettem több időt töltök itt mint esetleges más helyeken illetve, szeretnék a csapatba tartozni a szerver segítése illetve, támogatása szempontjából.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Én úgy gondolom hogy, tisztában vagyok a szabályzattal illetve a dolgommal is ezért úgy hiszem nekem való ez a feladatkör.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta tudnék 2-3 órát mondani.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Természetesen a Városháza mivel, ott történik minden okmány illetve, fontosabb esemény. Utána következne a benzinkút/shoppok az étel/ital újrapótlása érdekében. És végsősorban az egyik Munkalehetőség lenne az pénzszerzési célból.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitívumok: Fejlett gondolkodás, magabiztosság, segítőkész. Negatívum: Makacsság, túl barátságos, néha lusta.
.png)