Vito Ponticello -- Roli, Luci

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Levi0107

Újonc
2025. 10. 06.
6
7
LS karakter
Dimitrij Ponticello
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Vito Ponticello
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci, Roli
Panasz oka, leírása, kifejtése: Benzinkút rablás közbeni nem megfelelő ügykezelés
Egy Kút RP-t toltunk. Megvolt minden, előRP stb nem is ez a gond. Amikor Ringnél mentünk kifelé, a földbe buggolva jött felénk a rendőr. Ez elég gyakori a szinkron miatt is. Videónk nincs, mert nem bírja el a gép, nekem AMD kártyám van, nem tudok clippelni. Viszont videó hiányában kapott 2 társam is healt, gondolom a rendvédelmisek is (nem fix infó) Rolitól. Amikor írtam reportot, hogy szedjenek fel engem és a másik halott társamat, akkor Luci válasza a reportban látható, miszerint videó nélkül nem szed fel. Ezzel RP-ből szedett ki, illetve az admin team nem megfelelően járt el, mivel egyik fele a csapatnak kapott healt, a másik fele nem. Igen, meghaltunk az ütközésben, de ha nincsenek ott, vagy az úton jönnek nem halunk meg. Tekintve hogy a földben jöttek, és mint írtam 2-en kaptak, 2-en nem kaptak healt, emiatt írom a panaszkönyvem.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://ucp.dawn-game.com/dawn/report/157867 , https://pastebin.com/JxywbXMU
Megjegyzés:

Válaszod Hozzászólhat: Diaz Fonseca, Luci, Roli, bírálő fél

Szia! Mint reportban is leírtam a dolgokat, halálból nem foglak felszedni, ha nincs bizonyítékod RP alatt. Ha roli felszedett titeket az az ő dolga, én így döntöttem. Várom a bíráló admin válaszát.

Csao. Igazából annyi volt a szituáció hogy kihívtak egy bug miatt hogy elvileg náluk földbe ment a kocsi is ezért durrantak bele a tekesek be csak nem volt semmilyen bizonyítékuk én meg a tekeseket illetve titeket felszedtelek animbol és mondtam hogy menjetek el senki nem írta le nekem hogy ti is megvagytok halva én meg a hullátokat se láttam ezáltal nem tudtalak felszedni.

Érthetőség kedvéért, 4-en voltunk akción, 2-en nem lettünk felszedve. Akkor amint a reportban is látszik 7-es ID voltam én, 25-ös ID volt szerintem Dante, de lényegtelenek is a nevek, Thomas Flody, Diaz Fonseca, Dante Turner és Vito Ponticello voltunk ott.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

A Roli részére annyit térnék ki, hogy ha nincs bizonyíték alapból miért szed fel, ha meg felszed akkor meg kellett volna kérdeznie, hogy van e rajtuk kívül valaki más akit fel kell szedni.

Luci viszont teljesen jogosan járt el bizonyíték hiányában nem szedett fel ezzel teljesen egyet tudok érteni.

Viszont a panaszod jogtalan az adminok nem hibáztak

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.