Vito Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

vitoasf

Újonc
2025. 07. 18.
2
0
LS karakter
Jackson Konstandin
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d.
Bence / 16 / 8884

- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)

- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Dutyba lennék, játékosok panaszait megoldanám, folyamatosan figyelnék esetleges szabályszegésekre még ha nem is reportolják azt, illetve ha nem lenne fent adminsegéd a játékosok kérdéseire is választ adnék.

- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Sok időt tudnék eltölteni adminként, elég aktív vagyok illetve van tapasztalatom adminként.

- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
3 napja regisztráltam, igen nem rég óta de úgy gondolom el tudnék helyezkedni adminként a szerveren. Másik RP szervereken 2 éve játszok rendszeresen.

- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Legfőbbképp gazdagrpn, amire emlékszek az External V4 volt, Sophie néven.

- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Bencének hívnak 16 éves vagyok, Baranya megyében lakok egy faluban és Technikumba járok. Hét éves korom óta motorozok, jelenleg is napi szinten illetve nagyon ritkán focizok. Szeretek haverokkal motorozni, időt eltölteni kint, vagy bent játszani a gépen. Szabadidőmet a motorozással illetve számítógépezéssel ütöm el. RPzni 2 éve kezdtem rendszeresen főleg SeeMTA-n illetve most a DawnMTA-n. Egy elég segítőkész embernek tartom magam, ezért is jelentkezek adminnak hogy a játékosokat segítsem. A szerveren nemrég óta játszok de úgy érzem már ismerem eléggé, már most is sok időt fektetek bele, elég aktív tagja lennék a csapatnak.

- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Szerveren lévő játékosok segítése, problémák megoldása, szabályt szegő játékosok szankcionálása, adminsegédek esetleges kérdései megválaszolása.

- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Többet is fel tudnék sorolni:

Városháza: Elég fontos hely főleg a játék elején, itt lehet kiváltani az okmányokat, munkát felvenni.
Autókereskedés: Itt lehet megvenni az első vagy már a sokadik autóját az embernek.
Kórház: Ha meghal valaki itt éled újra, illetve ha megsérült valamije akkor a CP-ben megtudja magát gyógyítani.
Szerelőtelep: Ha az autóját összetöri valaki idehozza és a CP-ben megszerelteti.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

• Kedvelés
Reactions: hessz
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.