Vincenzo Xander - Jelentkezés

• Thread starter Thread starter Lymba
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 63

Lymba

Újonc
2025. 08. 23.
5
2
LS karakter
Arben Krasniqi
LV Karakter
-
OOC Információk
1. Discord neved: martin091451
2. Hogyan szólíthatunk? Martin
3. Hány éves vagy? 15
4. Játtszott perceid száma? 15 615 perc
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nagyobb szerveren nem.
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) ( Tudom nemrég kaptam egy adminjailt , hülye voltam , és akkor még illegálos voltam. többet nem fordulna elő. )
Képernyőkép 2025-08-23 204456.png

7. Mesélj magadról pár mondatban. Szia Martinnak hívnak , 15 éves vagyok . Kisebb szerveren voltam már rendvédelmis. Jól RP zek , és kedves vagyok mindenkivel, szeretek segíteni embereknek.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság jó tulajdonság : kedves , segítőkész , jófej rosszabb tulajdonság : kicsit türelmetlen , nagyon ritkán szétszórt , és hamar dühbe tudok gurulni.
Személyes információk

Általános adatok
1. Teljes neve: Vincenzo Xander
2. Születési helye, ideje: Los Santos 2009. jan. 14.
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem.
4. Büntetett előéletű? Igen.
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Törzszászlósként eltudnám magam.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Ebben a városban még nem.
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállítom , bemutatkozom , elmondom ki vagyok , rendőrségtől vagyok , és a jelvényszámom , iratokat kérnék , ha mind jó akkor még a csomagtartót felnyitatnám vele, és megmotoznám ha minden rendben akkor elengedem , ha nem akkor előállítom / csekket adok neki.
8. Mi maga a rendőrség? Bűnüldözés , közbiztonság megtartása.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettestől kapod a utasításokat (álltalában) , és a feljebbvaló pedig minden magasabb rangú személy, aki feletted áll a hierarchiában.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Megnézzük mit tett már , és miután tudjuk BTK -t megnézzük , és kiállítjuk a csekket.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Szép napot , Vincenzo Xander vagyok 26 éves , Los Santosban születtem , és kisgyermekkori álmom az hogy rendőr legyek. Ha megtehetném sok időt töltenék a szakmába.

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha tüzet nyitnak , akkor a tűzparancs aktív , lehet rájuk lőni , és ilyenkor erősítést kell hívni , és rádiózni is kell.
1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elmondom neki hogy mindent amit mond fellehet használni ellene a bíróságon , és ha hazudik csak ront a helyzeten , ha bevallja előkell állítani, ha nem további nyomozás veszi kezdetét

Köszönöm - Martin

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Frissek a jailjeid ))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]