Vincenzo De Luca - Ghost

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

320dbossa

Újonc
2025. 03. 18.
15
1
LS karakter
Glock Frederick.
LV Karakter
-
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Vincenzo De Luca
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ghost
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Lényeg a lényeg, hogy ez az érthetlen szituáció ott kezdődött, hogy menekültem (250-300-al) a rendőrök elől, aztán egy (rendőr)sprinter bevágott elém ami elkerülhetetlen volt, így ezt nem is értettem, kicsit valóban rosszul kérdeztem rá, hogy mi volt ez, de utána a csipkelődésük mint kiderült (Sasa/Ghost-nak), ezért nyílvánultam meg így, amit nem kellett volna, nyílván az Adminok munkásságáról egy rossz szót sem tudok szólni, csak ez a helyzet kissé felidegesített. Illetve egyik Admin sem volt duty-ban, amikor megkaptam az örök bant. (lényeget kimásoltam log-ból.) Köszönöm válaszod!
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

-

• Kedvelés
Reactions: Delvius
Szevasz! Abszolút megértem, hogy ideges lettél... Ugyanakkor az, hogy a jelenlévő adminisztrátort(jelen esetben Sasát) idiótázod, meg elkussoltatod, szerintem ennek nincs helye a szerveren... Meg igazából sehol. Azt javaslom, hogy a stílusodon állíts egy nagyot, hogy a továbbiakban elkerüljük ezeket a problémákat.

Szevasz! Abszolút megértem, hogy ideges lettél... Ugyanakkor az, hogy a jelenlévő adminisztrátort(jelen esetben Sasát) idiótázod, meg elkussoltatod, szerintem ennek nincs helye a szerveren... Meg igazából sehol. Azt javaslom, hogy a stílusodon állíts egy nagyot, hogy a továbbiakban elkerüljük ezeket a problémákat.
Teljesen egyet tudok érteni az egyik felével, jogos az állításod, de honnan tudtam volna hogy én adminisztrátort szidok? Illetve nem tudtam mire vélni az idézőjeles beszólásaitokat.

Teljesen egyet tudok érteni az egyik felével, jogos az állításod, de honnan tudtam volna hogy én adminisztrátort szidok? Illetve nem tudtam mire vélni az idézőjeles beszólásaitokat.
Részünkről semmiféle beszólás nem történt, én úgy gondolom... Arra reagálva, hogy olyanokat írkálsz a jelenlévőknek OOC, hogy "öcsém" "kisbarátom", arra én szimplán annyit reagáltam, hogy nem hinném, hogy mi együtt homokoztunk, esetleg annyira jóba lennénk, hogy ilyen jelzőkkel láss el akár engem, akár mást abból a brigádból.

Azt meg én személy szerint nem tudom elfogadni, hogy nem tudtad, hogy adminisztrátort szidsz... Úgy gondolom nem ez a helyes módja annak, hogy kifejezd nemtetszésedet egy 'vesztes' szituációval kapcsolatban.

Részünkről semmiféle beszólás nem történt, én úgy gondolom... Arra reagálva, hogy olyanokat írkálsz a jelenlévőknek OOC, hogy "öcsém" "kisbarátom", arra én szimplán annyit reagáltam, hogy nem hinném, hogy mi együtt homokoztunk, esetleg annyira jóba lennénk, hogy ilyen jelzőkkel láss el akár engem, akár mást abból a brigádból.

Azt meg én személy szerint nem tudom elfogadni, hogy nem tudtad, hogy adminisztrátort szidsz... Úgy gondolom nem ez a helyes módja annak, hogy kifejezd nemtetszésedet egy 'vesztes' szituációval kapcsolatban.
Szerintem az OOC, hogy "öcsém/kisbarátom" nem olyan szintű dolog, ami feljogosíthat téged vagy bármilyen admint, hogy ilyeneket írkáljon. Kifejezhetted volna te is, hogy például "szépen beszélj" vagy bármi más, nem ilyen lenézően, és egyből nem így reagál az ember.

És egy még mindig nem tudhatom IC szituációból kezdődő OOC beszélgetésben, hogy te egy Admin vagy úgy, hogy nem vagy bedutyzva, úgyhogy ez OOC minősítés mintsem Adminisztrátor minősítése, de lehet csak szerintem.

Köszönöm, várom Pandor bírálatát.

Utoljára szerkesztve:
Tiszteletem,bocsánat hogy közbe szólok de amennyiben az admin off dutyba volt,és úgy irt ooc akkor nem értem a kitiltását a barátomnak,jailt kellet volna kapjon,teljesen jogtalan a kitiltás,mert honnan tudná hogy te admin vagy?

• Kedvelés
Reactions: 320dbossa
Szép napot, megérkeztem a bírálattal. Ooc stilusod egyértelműen van ami nem elfogadható. Viszont itt az admin hibázott mivel nem ooc stílust osztott hanem adminisztrator minősítését, holott nem is volt dutyba és nem is tudhattad hogy ő admin, de attól még nem irsz ilyet senkinek, jővőben ez változzon mindenképp mert nem elfogadható ahogyan kommunikálsz.
Ban az lekerül rólad, viszont a jail-t megfogod kapni! Panaszod jogos, Ghost keress fel a mai nap folyamán!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.