- 2024. 08. 06.
- 34
- 3
- LS karakter
- Vin Luna
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 222. Mesélj magadról pár mondatban. Martin vagyok, 22 éves, egy kisebb városban élek. Szabadidőmben szeretek barátokkal lenni és videojátékokkal játszani, főleg olyanokkal, ahol fontos a csapatmunka és a gyors döntéshozatal. Nyugodt, céltudatos embernek tartom magam, aki szeret fejlődni és komolyan veszi a rábízott feladatokat.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért érdemes engem választani, mert fegyelmezett, higgadt és csapatjátékos vagyok. Jól kezelem a stresszes helyzeteket, betartom a szabályokat, és mindig a feladat sikeres végrehajtását tartom szem előtt. Aktív vagyok, gyorsan tanulok, és elkötelezett vagyok.4. Mióta játszol a szerveren? 2024. 08. 06, kisebb nagyobb kihagyások voltak.4.1 Játszott perceid száma: 10.5004.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-45. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék egy fegyelmezett, aktív egység tagja lenni, ahol komoly feladatok és kihívások vannak.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Fegyelmezett, higgadt és megbízható. Minden helyzetben a szabályokat és a csapat érdekeit tartja szem előtt, gyorsan reagál, és profi módon kezeli a veszélyes szituációkat.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladata a legveszélyesebb helyzetek kezelése és a kiemelt bűnözők elfogása. Jogköre lehetővé teszi a fegyveres beavatkozást és speciális műveletek végrehajtását.Általános adatok
1. Teljes neve: Vin Tyler2. Születés helye: San Fierro3. Születés ideje: 1969.07.04.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme:San Fierro, Noe Valley, 6.11. Telefonszáma: +38-76-922-3550Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Általános iskola
- Középiskola
- Rendészeti Főiskola
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ x ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, Mexikói
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.: