- 2024. 08. 06.
- 3
- 1
- LS karakter
- Vin Michael
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 202. Mesélj magadról pár mondatban. Roland vagyok 20 éves, kisvárosban élek. 15 éves korom óta MTA-zok és még mindig mutat valami újat. Tanulmányaimat rendészeti szakon végeztem, azóta szakmán belül dolgozom másfél éve. 24/48-ban dolgozok így hát van elég időm, hogy fent legyek a szerveren és tudjak játszani. Nagy vonalakban rólam ennyi.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Képes vagyok egyszerre fókuszált maradni, pontosan követni az utasításokat, és közben önállóan is gondolkodni, amikor a helyzet úgy kívánja. Csapatjátékos vagyok és magabiztos, úgy gondolom, hogy jól beleillenék a csapatba.4. Mióta játszol a szerveren? 2025-ben voltam aktivabb nem rég tértem vissza!4.1 Játszott perceid száma: 13834.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4-5 óra5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék egy csapatban dolgozni akikre mindig szamíthatok. Szeretem a rendet, a fegyelmet, illetve úgy gondolom itt tanulhatok még valamit amivel magamat is fejleszthetem.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Fiatal, rátermett és vakmerőt, de a határokkal tisztában léve és tiszteletben tartva azokat.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK elsődleges célja a terrorcselekmények megelőzése, felderítése és megakadályozása. Terrorcselekmények elleni fellépés, kiemelt személyek védelme, kiiemelten veszélyes bűnelkövetők elfogása, kiemelt események biztosítása. A TEK jogköre: Információ szerzés, fegyverhasználat és kényszerítő eszközök használataÁltalános adatok
1. Teljes neve: Vin Michael2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2000.05.14.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos11. Telefonszáma: +38-76-942-9363Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- 8 osztály
- Középiskola
- Közszolgálati Egyetem
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ X ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Válasz: Nincs
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Angeles, 2026.01.29.
Aláírás
Aláírás