Vin Michael jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Vin Michael

Újonc
2024. 08. 06.
3
1
LS karakter
Vin Michael
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Roland vagyok, 20 éves.
Account ID-d?
>111
Hány játszott perccel rendelkezel?
>6101 percem van.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Roland vagyok 20 éves, kisvárosban élek. 15 éves korom óta MTA-zok és még mindig mutat valami újat. Tanulmányaimat rendészeti szakon végeztem, azóta szakmán belül dolgozom másfél éve. 24/48-ban dolgozok így hát van elég időm, hogy fent legyek a szerveren és tudjak játszani. Nagy vonalakban rólam ennyi.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Segíteni a játékosokat gördülékenyebb játékmenetért és segíteni az adminok munkáját azzl, hogy kérdésekre válaszolunk.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem korrektnek kell lenni ahhoz, hogy mindenre tudjunk válaszolni. Sok türelemmel kell rendelkeznünk és tudással, hogy a játékosok kérdéseire tudjunk válaszolni. Legyen az Adminsegéd kedves, jóindulatú és egy kicsit se legyen előítéletes.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék egy jó és összetartó csapatnak a tagja lenni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Türelmes vagyok és kedves, szeretek segíteni az embereknek és szeretném ezt tenni a szerveren is.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Amikor fent vagyok a szerveren bármikor tudok segíteni a playereknek, ahogy csak tudok.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Mindenféleképpen bemutatnám neki a városházát, ahol rengeteg dolgot eltud intézni. A plázát mutatnám meg, ahol a legtöbb szükséges dolgot megtudják vásárolni és végül, de nem utolsó sorban bemutatnám nekik az autókereskedéseket.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Mindig pozitív vagyok, türelmes vagyok és kedves. Sokszor provokatív tudok lenni és sokszor beszélek trágárul és néha naív tudok lenni.​

Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy Elfogadjuk.
keress fel engem vagy Den-t egy szóbeli meghallgatás végett.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.