Victoria jelentkezése!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

norbikaa187

Újonc
2025. 05. 14.
22
7
LV Karakter
Andrej Salvatore
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: norbikaa187​
2. Hogyan szólíthatunk? Norbi/Norbika​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? Eddig mivel sajnos az LV-n játszottam, így csak 400.​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Fogjuk rá nagyobb szerveren, de voltam sokszor igen!​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) UCP képet sajnos valamiért nemtudok küldeni de nincs semmim.​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Norbi vagyok 17 éves. Középiskolában a 3.-évemet húzom gépésztechnikus szakon. Eléggé szeretem az MTA világát kb. mióta megvan a gépem nyomom neki (3-4 éve). Sok szerveren tartoztam a rendvédelmisek szervezetéhez bele értve a PD, NNI, TEK, NAV. Ezek mellett még frakció leader-nek is szerencsém volt részt venni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Kezdeném is a jókkal: Kitartó, Szorgos, Fegyelmezett. Sajnos a rosszak közül nem is tudom mit írhatnék talán azt hogy túl hamar felkapom a vizet ha valaki olyat mond/csinál.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Victoria Jekatyerina​
2. Születési helye, ideje: 2000.08.05​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Los Santos Police Department (LSPD) Police Academy​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Fogalmam sincs, Nemtudom hol elképzelni magam de törekszem hogy minél jobban teljesítsek, az első a lakosság biztonsága.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Egy biztonságos helyen felszólítanám a kívánt autót, majd biztonságosan leállni az út szélére. Miután ezek megtörténtek bejelentem a rádión illetve lekérdezem a gépjármű rendszámát, Ezek után ha semmi probléma nincs a kocsival akkor odamegyek az úrhoz majd bemutatkozom, elmondom e jelvényszámom és azt is hogy milyen okból lett felszólítvaa/megállítva. Ezt követően elkérem az iratait Személyi/Jogosítvány/Forgalmi majd ha ezeket is rendben találom akkor kívánok egy további kellemeset az úrnak/hölgynek!​
8. Mi maga a rendőrség? Maga a rendőrség az egy olyan szerv ami megvédi a lakosságot az elterjedt bűnözőktől. Illetve segít amiben csak tud!​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
-A közvetlen felettes az aki közvetlenül engem irányít, hozzám van rendelve nekem adja meg nap mint nap a feladatokat. -Feljebb való pedi felettem van a ranglétrán de nem feltétlen irányít közvetlen. Ő lehet e követlen felettes felettese is.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Hát hogy hanyadik alkalum után is ugyan az a hibát követi el a személy, illetve milyen eggyütműködő​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Victoria Jekatyerina a becsületes nevem, egy meseszép városból érkeztem mivel magamszerint azt a várost kinőttem már. Részt szeretnék venni egy nagyobb városban ahol ugyan azt a munkát folytatom mint eddig! Rendvédelem... Nekem ez a szakma nagyon bejön mivel szeretem az élménydús akciókat, szeretek igazoltatni és minden mást is szeretek. A kicsi énem sosem gondolta volna hogy egyszer bármely rendvédelmi szervezet tagja lesz a . De nézzék! mit hozott a sors... És az a kis csöppség mára már a kedvenc munkakörének mondhatja!​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Először is egy biztonságos helyen megállítom a járművet, majd lerádiózom az esetet illetve sürgős segítséget kérek, majd ha ezek megtörténnek megpróbáljuk kiiktatni/lefegyverezni a célszemélyeket majd megadni nekik amit érdemelnek.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Attól független az ő kocsijában volt, ugyan úgy bánok vele mintha a sajátja lenne mivel nem bizonyítja be hogy nem a sajátja. Illetve kérelmezek egy házkutatási parancsot is. De ha az illető megfelelő bizonyítékot nyújt akkor lefoglalom a szert, majd megyünk tovább.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés a játszott perced, UCP-ről se kaptunk képet ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Alezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.