- 2025. 05. 14.
- 22
- 7
- LV Karakter
- Andrej Salvatore
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: norbikaa1872. Hogyan szólíthatunk? Norbi/Norbika3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? Eddig mivel sajnos az LV-n játszottam, így csak 400.5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Fogjuk rá nagyobb szerveren, de voltam sokszor igen!6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) UCP képet sajnos valamiért nemtudok küldeni de nincs semmim.7. Mesélj magadról pár mondatban. Norbi vagyok 17 éves. Középiskolában a 3.-évemet húzom gépésztechnikus szakon. Eléggé szeretem az MTA világát kb. mióta megvan a gépem nyomom neki (3-4 éve). Sok szerveren tartoztam a rendvédelmisek szervezetéhez bele értve a PD, NNI, TEK, NAV. Ezek mellett még frakció leader-nek is szerencsém volt részt venni.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Kezdeném is a jókkal: Kitartó, Szorgos, Fegyelmezett. Sajnos a rosszak közül nem is tudom mit írhatnék talán azt hogy túl hamar felkapom a vizet ha valaki olyat mond/csinál.Általános adatok
1. Teljes neve: Victoria Jekatyerina2. Születési helye, ideje: 2000.08.053. Legmagasabb iskolai végzettsége: Los Santos Police Department (LSPD) Police Academy4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Fogalmam sincs, Nemtudom hol elképzelni magam de törekszem hogy minél jobban teljesítsek, az első a lakosság biztonsága.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Egy biztonságos helyen felszólítanám a kívánt autót, majd biztonságosan leállni az út szélére. Miután ezek megtörténtek bejelentem a rádión illetve lekérdezem a gépjármű rendszámát, Ezek után ha semmi probléma nincs a kocsival akkor odamegyek az úrhoz majd bemutatkozom, elmondom e jelvényszámom és azt is hogy milyen okból lett felszólítvaa/megállítva. Ezt követően elkérem az iratait Személyi/Jogosítvány/Forgalmi majd ha ezeket is rendben találom akkor kívánok egy további kellemeset az úrnak/hölgynek!8. Mi maga a rendőrség? Maga a rendőrség az egy olyan szerv ami megvédi a lakosságot az elterjedt bűnözőktől. Illetve segít amiben csak tud!9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?-A közvetlen felettes az aki közvetlenül engem irányít, hozzám van rendelve nekem adja meg nap mint nap a feladatokat. -Feljebb való pedi felettem van a ranglétrán de nem feltétlen irányít közvetlen. Ő lehet e követlen felettes felettese is.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Hát hogy hanyadik alkalum után is ugyan az a hibát követi el a személy, illetve milyen eggyütműködő11. Meséljen magáról pár mondatban. Victoria Jekatyerina a becsületes nevem, egy meseszép városból érkeztem mivel magamszerint azt a várost kinőttem már. Részt szeretnék venni egy nagyobb városban ahol ugyan azt a munkát folytatom mint eddig! Rendvédelem... Nekem ez a szakma nagyon bejön mivel szeretem az élménydús akciókat, szeretek igazoltatni és minden mást is szeretek. A kicsi énem sosem gondolta volna hogy egyszer bármely rendvédelmi szervezet tagja lesz a . De nézzék! mit hozott a sors... És az a kis csöppség mára már a kedvenc munkakörének mondhatja!1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Először is egy biztonságos helyen megállítom a járművet, majd lerádiózom az esetet illetve sürgős segítséget kérek, majd ha ezek megtörténnek megpróbáljuk kiiktatni/lefegyverezni a célszemélyeket majd megadni nekik amit érdemelnek.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Attól független az ő kocsijában volt, ugyan úgy bánok vele mintha a sajátja lenne mivel nem bizonyítja be hogy nem a sajátja. Illetve kérelmezek egy házkutatási parancsot is. De ha az illető megfelelő bizonyítékot nyújt akkor lefoglalom a szert, majd megyünk tovább.