Victor Moretti- Vin Christian [Croxy]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Victor Moretti
Panaszra tett személy InGame neve:
Vin Christian
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Non RP
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
45 másodperctöl érdemes nézni.
https://medal.tv/games/grand-theft-...qr9A3DdaF?invite=cr-MSxWMkgsMjAwMTUwNzIw&v=60
Megjegyzés:
Várom a birálóadmin válaszát.

Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni. Várom Vin Christian válaszát 24 órán belül!

Na halo, semmi nonrp nincsen ebben szerintem, láttam jöttök, gondoltam hatra tolatok ne csapjatok telibe. Csak veletlen pont te is arra húztad el a kormanyt.

Christian ha van az esettről klipped létszíves tölsd fel és küld be ide.

Akkor figyelmessen nézd meg megint a klippet.
Irl sem csinálnál ilyet, hogy direkt megálsz majd peddig telibe durantasz bennünket.
Mert ez egy öngyilkos RP-nek is megfelelne.
Meg mindig nem érted, ott áltam, hatra tolattam ne verj telibe majd ugyan arra húztad el a kormányt. Öngyilkos rp pedig ehhez nem köthető szóval ne is vond ide, teljesen más dolog.

Christian még mindig várom a te szemszögedről a klippet, délután jövök a bírálattal.

Christian még mindig várom a te szemszögedről a klippet, délután jövök a bírálattal.
Nem hiszem, hogy lesz. Nem szoktam ilyen apróságokat klippelni. Szerintem teljesen latszik az övén is, hogy mi történt. Szándékosság nem volt bennem.

Meg is jöttem a bírálattal, többször is megnéztem a klippet lassítva és normálban is. Itt ebben én semmi véletlenséget nem láttok. Jön veled szembe egy üldözés, végig az út közepén állsz, mikor kikerülne az illető akkor vágsz be elé, A jobbról kerülés elég messziről látható volt de te mégis ütközésig tolattál.

Ez a cselekedett véleményem szerint nonszensz dolog volt. 60 perc fogsz kapni NonRP indokkal.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.