Victor Moretti- nugget

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Victor Moretti
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
nugget
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rámkérte a frakció jumpot úgy, hogy több mint egy hónapot tartozkodtam frakcióban. (Kristóf, nem szép dolog élö közvetitésbe adminkodni, avagy tévedek?!😁)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Képek vannak, de csak fkj miatt irok panaszt.
Megjegyzés:

várom birálóadmin válaszát.

Utoljára módosítva moderátor által:
Dupla hozzászólás. #adean
((Nehari, telefonon elcsúszik a minta, ez miatt igy néz ki a téma.))

Sziasztok, én fogom bírálni a panaszt. Amint van lehetőséged, kérlek a mintát javítsd ki.

Cső, mintád javítottam.

• Kedvelés
Reactions: Ervin43210 és Cole

Nos elősször is bocsánat a késői hozzászóláshoz.​

Szerver szabályzatban is az áll, hogy a frakció szabályzata szabja meg az FK-ban töltendő minimum időt. Ezt be is idézem neked ide.
HbQ4CTy.png

De akkor térjünk rá a lényegre, az alapján változik az FK jump, hogy ki mennyire tesz hozza a frakcióhoz, milyen módon viselkedik amíg bent van és ezek társai. Mivel te töbszörösen is úgy álltál hozzá 1-2 emberhez ami nem volt tulzottan megfelelő mint hangnembe mint viselkedésbe. Mivel a vamzer csengőt megcsengetted így elmondom, szankciót nem fogok kérelmezni mivel nem tartozom a vamzerek közé de többszörös OOC stílusod volt mint voice-ba mint text-be. Itt van 2 kisebb OOC stílus, többit pedig nem fogom nyilt világ elé hozni, szóval még te kellene hálás legyél itt és nem kellene a te szavad az utolsó legyen.
tl5hhHD.png

RJwroO5.png

Bizonyíték ként itt hagyom a discord profilt is.
UaYk11x.png

A másik felét pedig nem fogom tagadni ténylegesen volt, hogy osztottam képernyőt, de azzal semmi olyan információt nem LEAK-eltem ki amivel a szerverrel bármit is lehetne kezdeni, vagy a szerveren kárt lehetne csinálni. Amennyiben ez gond volt vállalom a következményeket.

Várom a bíráló fő admin válaszát, nincs más hozzáfűzni valóm.

Ott egy OOC minösités fraki ALLEADER-töl is.
Az MG-ket meg se emlitem inkább.
De emigy visszatérve olyan volt kiirva, meg megbeszélve FKJ-re hogy 1 honap.
Ha valaki fèl év után megy el töled tán annak is fkj-t adsz?
Mikor te nem voltál fent napokat, avagy a többiek és én vittem a frakit akkor nem lett volna jogos úgyan igy cselekedni?
Na mindegy! Öszintén azt a pilanatot bánom csak, hogy jelentkeztem maffiádba, de várom biráloadmin válaszát.
Emigy meg elég sok mindent leak-eltél, mint dc admin chat, mint ic admin chat, konkrét reportot irattál velem, hogy mennyenek a reportjaid.
Ez max 4-5 alkalommal volt.
Na mindegy, reméljük a legjobbakat.
Emígy ha van még valami ooc minösitésem, nyugodtan dobd be , mert nem épp emlékszem többre. + amit most küldtél be az se volt minösités, de mikor egy nap 10 x ugyan azt kérdezi egy személy a másiktol tudod picit ideges fog lenni.
+ hozzátenném, hogy aktiv inaktivitás jelentésem volt.
Tehát azt se birja mondani, hogy eltüntem.

Utoljára szerkesztve:
  • Wow
Reactions: At3sz
Szép estét,

Úgy gondolom, hogy Nugget leírt mindent, így nem hiszem hogy felesleges sorokkal kellene húznom az időtöket.
Az élőközvetítéses esetről beszéltem az adminisztrátorral, aki a jövőben figyelni fog erre.

Mi értelme volt egyébként az adminisztrátor nevét megemlíteni a panaszba?
Az adminisztrátor által küldött bizonyítékok alapján, panasz helyett szerintem tedd össze a kezed, hogy más szankciót nem osztott.
Ha szeretnél hosszabb távon a szerveren tevékenykedni, akkor ezen a stíluson változtass, mert nem lesz hosszú karriered itt.

Következmények nélkül zárom a panaszt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.