Victor Moretti- Csompa

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Victor Moretti
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csompa
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelenül járt ez az ügy alatt. Nem egyszer volt stilus bizonyos Eli Gil játékostol, töbször is mint mi mint az admin figyelmeztette ennek elenére meguszta a jailt.
Másik ez fraki társ szemszöge. Volt egy olyan, hogy lelötem ugye tobit ic, majd peddig felkártyázta magát és ic megkérdezte csapatársait az animos fk társ melett, hogy * jó volt? Erre eli azt felelte * Jó hát! És meguszták szankció nélkül. Peddig én kértem a szankciót rájuk. [2026-03-05 00:33:29] [Output] : Victor Moretti: (( szerintem ereszük el, aki hibázott az szankcio és menyen aki nem hibázott. ))
De el lett nekik nézve.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/Rdc9
Megjegyzés:

Várom biráló admin válaszát.

Szervusz, Eli stílusát nem tartottam olyan súlyosnak hogy szankcióban részesítsem, a videóval kapcsolatban nincs hozzáfűzni valóm.
Várom a bíráló admin válaszát.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni.

Üdv! Utólag lenne evvel a klippel is problémám. Mivel szerverszabályzatba van foglalva az, hogy ab lenti széfjénél tilos a gránát használata, de valamelyik fölsös admin tán azt tanácsolta csompának , hogy ne adjon szankciot neki, hanem csak figyelmeztesse. Amit eléggé furának tartok...

Üdv, elmondtam neked hogy miért nem osztottam szankciót ami a következő, - Thomas kiírta discordra hogy a szabály megjelenésétől 2 hétig csak figyelmeztessünk mindenkit ezzel kapcsolatban, a 2 hetet követően oszthatunk érte szankciót. Nem mellesleg ugyanebben az üzenetben benne van hogy szerver szabályzatba nem kívánják belefoglalni, remélik hogy enélkül is menni fog.

Elsőnek is a mellékelt második klippen kivehető hogy Arielle_Montague elnyom egy kokaint és a drog fogyasztási animációt megszakítja egy másikkal alapból erre szankciót osztanék de most eltekintek ettől.
Mint egy HSZ-el felettem elmondta Csompa adminisztrátor jelenleg ez nincs szerverszabályzatba foglalva és mivel egy relatív új dolog még nem osztunk érte Nonrp szankciót. (a későbbiekben fogunk)
Mielőtt belekötünk jobban és több dologba a sürgősségis esetre is hoztam egy érdekességet:

Tilos a rádiót OOC kommunikációra használni.
Nem használhatod a rádiót OOC információ közlésére.
Kivétel ez alól, ha egy RP adminisztrátori beavatkozás miatt megáll, és azt jelzed a többiek számára.
Én azt gondolom hogy a panasz alap kiindulása nem volt annyira "mély" ooc stílus hogy ez komolyabb következményekkel járjon az általad küldött bizonyítékok alapján.
Összegezve az adminisztrátor nem hibázott a panaszkönyv jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.