- 2025. 05. 09.
- 40
- 1
Panasztevő InGame neve:
► Victor Karaeski ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► David ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nos, szóval volt egy ügy hogy rendőrség bevitt pár játékost, és ott maradt a kocsi, én jeleztem ezt a rendőrségnek hogy megyek leadom a mélybe mert amúgy is lopott volt a kocsi, NEM SZÁNDÉKOZTAM TK-ra tenni hozzá teszem! Erre magához getel boss David, és kér egy logot, elküldtem neki a logot az ügyről, neki ez nm elég kér egy napi logot, jó akkor elküldöm azt is, próbáltam elküldeni nem ment nem engedte se a pastebin se amit david küldött link, ekkor én ezt jeleztem neki discordon! Vissza léptem ingame, és annyival lezárta az ügyet hogy na akkor mondom a dolgokat, és adminügy hátráltatása miatt kibaszott 3 hónapra [most történt], ekkor én rá írtam discdordon hogy ezt meg lehetett volna másképp is oldani nem így! Az viszont jogos hogy OOC stílus volt aü közben mert felcseszett hogy miért kell az időt húzni amikor amit elküldtem neki logot az ügyről azon minden látszik és miért kell napi log! Ha OOC stílus miatt adott volna jailt azt mondom megérdemlem, de nem hátráltattam semmit ő járt el helytelenül és nem megoldani próbálta az ügyet hanem inkább osztotta a ban-t a srác, [hozzá teszem szerintem haverja a tagnak akinek a kocsiját elvittem] ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Bizonyíték ◄
Megjegyzés:
► Látszik szerintem teljes mértékben hogy nem az én hibámból nem tudtam elküldeni a logot, ő erre nem is reagálva csak kiosztotta a szankciót, pedig elküldtem neki hogy nem engedi feltölteni valahogy oldjuk meg! További logot ha kell küldök, addig is várom a biráló admin válaszát, köszönöm! ◄
Utoljára módosítva moderátor által: 2025. 07. 08.
.png)
.png)
.png)