OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
-Mióta van ön tulajdonába a jármű?
-Kinek a tulajdonában volt ön előtt a jármű?
-Hol/Mikor szerezte ezeket a tárgyakat?
Lerádiózom hogy drogot találtam egy személy autójába,aztán beviszem az őrsre,majd kihallgatom,ezek után kiosztom a megfelelő szankciót.
1. Discord neved: rexonkaa2. Hogyan szólíthatunk? Kevinnek, Rexonnak3. Hány éves vagy? 194. Játtszott perceid száma? 94045. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Természetesen7. Mesélj magadról pár mondatban. Kevinnek hívnak ugyebár, Borsod megyében élek. Átlagos családba születtem, dolgozom a mindennapokban, viszont szeretek kikapcsolódni. A kikapcsolódás nálam a számítógépezés, vagy bármi más amivel hasznosan töltöm a kikapcsolódott időmet. Ennyi igazából kisdióban.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Segítőkész, talpraesett, okos vagyok. Negatív pedig, hamar feltudom kapni a vizet ha érthetetlen a másik, haragtartó vagyok,, és kritikus.Általános adatok
1. Teljes neve: Verton Morichi2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.06.18.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemi végzettség4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Minél nagyobb rangban igazából.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Szolgáltam, igen.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megaphone-t használnám elsősorban, ezután pedig rádiózom az igazoltatást, kocsiból kiszállva odalépek az emberhez, elmondanám kivagyok, jelvényszámomat, ezután pedig elkérném a jogosítványát, személyiét, kocsi forgalmiját. Eközben a csomagtartóban megnézném, hogy van e szükséges felszerelés, megkérdezném a nevét, megnézem helyesek e és minden rendben van-e, ezután pedig megnézném adatbázisban nem e körözött, ha minden okés akkor kiszállok és visszadom az okmányokat az embernek és elköszönök.8. Mi maga a rendőrség? Közbiztonság fentartásáért felelős,a rendőrség tagjai különböző munkákat végeznek el:Bűnözők elfogása, Közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése,közterület biztonságba tartása, segítségnyújtás9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Feljebb való felettes magasabb pozícióba van nálam, Közvetlen felettes pedig Közvetlenül ő irányít engem.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mérlegelési szempontok: A személy előélete, Szabálysértés súlyossága, Körülmények. Igazából ennyi szerintem.11. Meséljen magáról pár mondatban. Verton Morichi vagyok, 25éves férfi. Gyerekkorom óta álmodozom arról,hogy egyszer rendőr leszek, így általános iskola után rendészeti középiskolába mentem, majd utána rendőrségi egyetemen folytattam tanulmányaimat. Előző városban ahonnan elköltöztem ott a rendőrségnél dolgoztam, ahol teljes mértékben meg voltak velem elégedve. Azért költöztem ide mert új életet szeretnék kezdeni, illetve több kevesebb sikerrel.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Megfelelő távolságot tartok,erősítést kérek,illetve ha ülnek az autóban rajtam kívül felszólítom őket,hogy védekezzenek fegyverrel a támadó(k) ellen.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? hogy nem tudja mik azok nem mentesíti a következmények alól.Alábbi kérdéseket tenném fel neki:-Mióta van ön tulajdonába a jármű?
-Kinek a tulajdonában volt ön előtt a jármű?
-Hol/Mikor szerezte ezeket a tárgyakat?
Lerádiózom hogy drogot találtam egy személy autójába,aztán beviszem az őrsre,majd kihallgatom,ezek után kiosztom a megfelelő szankciót.