Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod:. 17 életév2. Mesélj magadról pár mondatban Sziasztok, Árpi vagyok, 17 éves. Már jó ideje aktívan játszom a Dawn MTA szerveren, ami számomra nem csak egy játék, hanem egy közösség is, ahol rengeteget tanultam a szerepjátékról, szabályokról és arról, hogyan lehet jól együttműködni másokkal. Szeretem komolyan venni a szerepem, de közben próbálom élvezni is a játékot, és mindig igyekszem reálisan, a szerver szabályaihoz hűen alakítani a karakterem.A játék mellett érdekel a technika, a számítógépek világa, és szeretek új dolgokat tanulni, fejlődni. Fontos számomra a tisztelet más játékosok felé, és az is, hogy normális, építő közösséget alakítsunk ki a szerveren belül. Ha kell, tudok komoly lenni, de a jó hangulatot is szeretem – szerintem a kettő nem zárja ki egymást.
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? komolyan veszem az RP-t, mindig próbálok életszerűen, szabályosan játszani. Fontos számomra a csapatmunka, a fegyelem és az, hogy normális, értelmes játékélményt adjak másoknak is. Gyorsan tanulok, nyitott vagyok a visszajelzésekre, és nem az a célom, hogy csak “menőzzek”, hanem hogy minőségi RP-t nyújtsak. Szeretem, ha van rendszer, cél és kihívás, és igyekszem mindig a maximumot kihozni magamból.
4. Mióta játszol a szerveren? 1 éve lassan4.1 Játszott perceid száma: 82534.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-4 órát simán.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék a TEK-hez csatlakozni, mert érdekel a komoly, fegyelmezett és jól szervezett RP. Úgy érzem, itt lehetőségem lenne fejlődni, tapasztalatot szerezni, és egy olyan közösséghez tartozni, ahol számít a csapatmunka és a szabályok betartása. Nem a lövöldözés érdekel, hanem az, hogy értelmes, minőségi szerepjátékot nyújtsak, és hasznos tagja legyek egy profi frakciónak. Motivált vagyok, gyorsan tanulok, és komolyan veszem azt, amit csinálok.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy Kedves, de kemény Hölgyet alkotnék./INDENT]8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Szerintem a Terrorelhárítási Központ feladata az, hogy komoly, veszélyes helyzetekben lépjen közbe – például túszejtésnél, robbantásnál, vagy ha valaki felfegyverkezve fenyeget másokat. Nem sima rendőri egység, hanem egy profi, speciálisan kiképzett csapat, akik ilyen extrém helyzeteket tudnak kezelni. A jogkörük is nagyobb, mint egy átlagos rendőrnek: használhatnak speciális felszerelést, beléphetnek zárt területre, elfoghatnak kiemelten veszélyes személyeket, és olyan helyzetekbe is beavatkozhatnak, amik más egységeknek már túl kockázatosak. Röviden: a TEK azért van, hogy a legdurvább, legkomolyabb szituációkat is hatékonyan és szakszerűen kezelje.Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Vera Lowe Válasz2. Születés helye: Montgomery3. Születés ideje: 2003.06.04.4. Nem: Nő5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: Hobbi fuvarozásElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Jefferson Motel11. Telefonszáma: +38-76-505-2617Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- 2008–2016: Los Santos Általános Iskola – általános iskolai végzettség...
-2016–2020: San Fierro Gimnázium / Szakközépiskola – érettségi
- 2020–2024: [Egyetem / Főiskola neve] – PhotoGrapich, alapszak (BA/BSc)
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] -Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ x] - Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ]- Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] - Nem.5.1..6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] - Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ x ] - Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Igen beszélek, angolt.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen
Utoljára szerkesztve: