Varga

• Thread starter Thread starter Pocok
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 224
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pocok

Újonc
2025. 05. 23.
33
17
Ibiza
LS karakter
Alessandro Galluzzo
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Matteo Romanov
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen ügyintézés
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/db1o
Megjegyzés:

Szervusz kedves olvasó, bíráló admin! A mai nap történt egy olyan eset hogy mi elmentünk a pd elé, mert egy frakció társunk szabadult. Azonban erről nem volt log, és ez persze meg is lett beszélve vargával, hogy csaka sofőr fog kapni MG végett jailt. Ehelyett kapott mindenki. A történet viszont még nem fejeződött be, mert miután szabadult a társunk el akartunk menni érte, azonban a pd megint le akarta csukni őt. Mivel nem szerettük volna hogy lecsukják, ezért meg menekitettük őt. Ezáltal kapott egy frakciótársunk Dm-ért jailt. Az esetről van videóm ahogyan le akarnák csukni a társunk, illetve a lövöldözésről, amit a bíráló adminnak elküldök. Köszönöm hogy ezt elolvastad, további szép estét!

Azonban erről nem volt log, és ez persze meg is lett beszélve vargával, hogy csaka sofőr fog kapni MG végett jailt.
Heló. Elsősorban, nemtudom ezt a részét honnan szedted a dolognak, én ilyet sohasem okéztam le, nem is írtam le az ügy alatt sem. Ezt ti gondoltátok, és azthittétek ez így is lesz.

A történet viszont még nem fejeződött be, mert miután szabadult a társunk el akartunk menni érte, azonban a pd megint le akarta csukni őt. Mivel nem szerettük volna hogy lecsukják, ezért meg menekitettük őt.
Természetesen, de tegyük hozzá azt is, hogy arról semmifélre rádiózás nem történt, hogy bárki is menjen érte, ti csak úgy megjelentetek PD előtt, majd onnan alakult ki az egész story.
Ezáltal kapott egy frakciótársunk Dm-ért jailt.
A szankciókat idézve, Waldheri Bauer kapott 120 percet DM és MG indokkal.
Te, mint Matteo Romanov kaptál 60 percet MG indokkal, figyelembe nem véve azt, hogy te is öltél.
Illetve társad Marcello Formisano is kapott 60 percet MG indokkal, figyelembe nem véve azt, hogy ölt.

De akkor, hogy énis megtetőzzem egy picit a dolgot, szerintetek mennyire reális az, egy "Essaouira Organization" tagjától, de említhetném itt bármelyik illegális frakciót, hogy ti láthatósági mellényben, beleértve a Leadereteket is, KÖZTERÜLETESEKNEK adjátok ki magatokat. Hozzátéve azt, hogy Marcello az adminügy alatt kb 3x benyomta a bindjét.

Pár bizonyíték a dologról

Te általad 2 részre szedett napilogod része (1)
Te általad 2 részre szedett napilogod része (2)

Várom a bírálatot.
További szép estét.

Heló. Elsősorban, nemtudom ezt a részét honnan szedted a dolognak, én ilyet sohasem okéztam le, nem is írtam le az ügy alatt sem. Ezt ti gondoltátok, és azthittétek ez így is lesz.

Természetesen, de tegyük hozzá azt is, hogy arról semmifélre rádiózás nem történt, hogy bárki is menjen érte, ti csak úgy megjelentetek PD előtt, majd onnan alakult ki az egész story.

A szankciókat idézve, Waldheri Bauer kapott 120 percet DM és MG indokkal.
Te, mint Matteo Romanov kaptál 60 percet MG indokkal, figyelembe nem véve azt, hogy te is öltél.
Illetve társad Marcello Formisano is kapott 60 percet MG indokkal, figyelembe nem véve azt, hogy ölt.

De akkor, hogy énis megtetőzzem egy picit a dolgot, szerintetek mennyire reális az, egy "Essaouira Organization" tagjától, de említhetném itt bármelyik illegális frakciót, hogy ti láthatósági mellényben, beleértve a Leadereteket is, KÖZTERÜLETESEKNEK adjátok ki magatokat. Hozzátéve azt, hogy Marcello az adminügy alatt kb 3x benyomta a bindjét.

Pár bizonyíték a dologról

Te általad 2 részre szedett napilogod része (1)
Te általad 2 részre szedett napilogod része (2)

Várom a bírálatot.
További szép estét.
Szia! Ezt szerveren is elmondtam, de akkor elmondom még egyszer. A frakciótól eltekintve szerintem azt viselek és azt mondok amit akarok. Ha kell akár eljátszom ezt irl is, felveszek egy láthatóságit, majd oda pattyogok egy szolgálatban lévő rendőrhöz, majd meg mondom ezt a szemébe. Szerintem azért annyira ne legyen már korlátozva a játékos hogy egy szó, illetve egy ruha/ruhadarab végett szankciót kapjon. Hozzáteszem azt hogy szerintem ez az egész teljesen ic ügy hogy én minek állítom magam s hogy mit mondok. Beletőrödök abba ami ezzel jár ic.
[2025-07-24 22:04:54] [Output] : Admin 1 Varga: (( mivel Waldheri_Bauer vezetett. ))
[2025-07-24 22:04:55] [Output] : *** Drake Reyes becsatolta a biztonsági övét.
[2025-07-24 22:04:58] [Output] : Admin 1 Varga: (( de leafkolt. ))
[2025-07-24 22:05:13] [Output] : Admin 1 Varga: (( Kapni fog egy MG jailt, mivel semmi sem bizonyítja hogy tudta volna hogy te ittvagy. ))
[2025-07-24 22:05:15] [Output] : Amir Santos: (( afk nem mentesit az rp alol ))
[2025-07-24 22:05:18] [Output] : Admin 1 Varga: (( ez 60 percet tesz ki. ))

Szia! Akkor ide is leírom, hogy hiába volt állítólagos 'mg' konkrétan a SZEMEM ELŐTT vágták bilincsbe és rakták be az autóba. Itt szerintem van arra okom, hogy megmentsem a társam. A közteres témára pedig annyiban kitérnék, hogy semmi non rpzésel jól érezzük magunkat és próbálunk valami rpt csinálni.

Szia! Hadd szóljak hozzá, mivel még a frakció nevét is megemlítetted, ami az én frakcióm. Teljes mértékben IC ügy, hogy mit hordanak, nincs meghatározva, azért mert illegál frakcióban van nem hordhat láthatósági mellényt? Teljes mértékben ic ügy, mivel kieg fun nem történt ezért nem értem a problémád. Másik meg, hogy a DM-el nem értek egyet. Nem tudom, hogy vagy vele de ha láttod, hogy előtted vágják bilincsben a frakció társad, még mindig illegál frakcióról beszélünk, akkor nem mented meg? Teljesen jogtalannak érzem a "DM" részét. Illetve megemlítetted azt is, hogy mellény van rajtuk, az meg IC ügy.

Helló a panaszt én fogom bírálni!
Beszéltem Vargával erről az esetről, az MG része jogos mivel pont ti pont a rendőrség előtt pont akkor amikor szabadult a spanotok kicsit fura.
Jön a kérdés hogy mégis mi dolgotok lett volna a rendőrség előtt pont akkor tehát az MG-t nem is vitatom.

Az hogy előttetek verték bilincsbe a haverotok és kiakartátok menekíteni ez megállja a helyét még hogyha el is lett követve az MG.
Tehát a DM része a probléma a panasznak mivel az jogtalanul lett kiosztva. @varga -val megtörtént az elbeszélgetés!

@szilxrd Megkérnélek téged mint frakció főleader, hogy az efféle megmozdulásokat nagyon hanyagoljátok hogy ilyen bindeket alkalmazva még ha véletlen is, de ezt mihamarabb fejezzétek be! Értem én hogy vicces meg tudom is én, viszont egy banda vagytok és a frakció történetetek fórum nem azt mutatja amit éppen a frakció tagok cselekedtek! - (Következő problémánál frakció hibapont fog kiosztásra kerülni!)

A panasz részben jogos.

• Kedvelés
Reactions: gem
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.