Varga - Nem megfelelő ügyintézés, lekezelő stilus, részre hajló ügyintézés.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tokaska

Újonc
2025. 03. 17.
70
56
LS karakter
Gunnar Davenport
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Guillaume Le Sueur:
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő ügyintézés, lekezelő stilus az ügy folyamán, bizonyitékokat meg sem várta. DB./B]
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szeretném jelezni a problémámat a legutóbbi eset kapcsán, ami Drake Reyes karakterével történt.
Az állítás szerint az akció célja a karakterem lefegyverzése volt, viszont szerintem ez nem állja meg a helyét. Reyes jóval előbb tüzet nyitott rám, mielőtt bármilyen RP-szituáció kialakult volna. Hátulról jött 150-nel és azonnal lőtt, ami szerintem nem igazán fér bele egy RP szerver szabályrendszerébe, főleg ha tényleg "csak" le akartak fegyverezni.
Az ügyintézés közben sajnos azt éreztem, hogy Varga adminisztrátor nem igazán volt nyitott az én szemszögemre. A stílusa elég lekezelő volt, néhány megjegyzés pedig kifejezetten gorombának tűnt. Szerettem volna megmutatni neki a saját felvételemet az esetről, de erre már nem is került sor, mivel rögtön jött a jail.
Úgy érzem, egy ilyen nagy szerveren az ügyintézésnek sokkal átláthatóbban és pártatlanabbul kellene működnie. Jó lenne, ha a játékos véleménye, bizonyítékai is ténylegesen számítanának egy ilyen helyzetben. A PG jailt nem érzésem jogosnak, mivel alapból fegyver volt a kezembe amikor ők jöttek felém, ha nem buggoltatják ki az animot jóval hamarabb tüzet tudok rájuk nyitni. Az anim buggoltatást figyelmen kivűl is hagyta az esemény során, amiről szintúgy bizonyitékom van. Edit: 117208 számú reportot is olvassa át kérem a biráló admin.

Utoljára szerkesztve:
Hátulról jött 150-nel és azonnal lőtt, ami szerintem nem igazán fér bele egy RP szerver szabályrendszerébe, főleg ha tényleg "csak" le akartak fegyverezni.
Heló, elsorban erre a dologra szeretnék kitérni. Mikor közeledtünk hozzád direkt lelassítottam, hogy ne annyival legyél elütve, mint a CLIPben is látszódik nagyjából 60 km/h-val lettél elütve.
A PG jailt nem érzésem jogosnak, mivel alapból fegyver volt a kezembe amikor ők jöttek felém,
Teljesen nonszensz amit mondasz, egyedül voltál (és el is estél, az elütésünk hatására, hozzátenném miután te felpattantál egyből lőni kezdtél), mi ellened hárman voltunk nagykaliberekkel akik egyből kiszálltak. Részünkről azért lett leadva az első lövés, mivel éles fegyverrel fenyegettél egy civilt, illetve lábra volt célozva, nem a megölésed volt a cél.
ha nem buggoltatják ki az animot jóval hamarabb tüzet tudok rájuk nyitni. Az anim buggoltatást figyelmen kivűl is hagyta az esemény során, amiről szintúgy bizonyitékom van.
Ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy nálad lehetett szinkronos a dolog, a fentebbi clipben is látszódik a dolog.

Várom a bírálatot.

A reportban azt állítottad, hogy fel sem merült a fegyver elővételes bug, akkor most mi történik?

Sziasztok megérkeztem a bírálattal
- Az elütésnél látszik a másik szemszögnél hogy le lassítanak, szóval kivetni valót nem látok benne mivel éles fegyverrel hadonásztál.
- Miután elütnek téged te egyből felpattansz és elkezded lőni őket miközben ők fölényben vannak és nagy kalibert fognak rád, az PG-nek minősül, a jailt jogosan kaptad.

A panasz jogtalan, az eljáró adminisztrátor nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.