Panasztevő InGame neve:
► Guillaume Le Sueur: ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Varga ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nem megfelelő ügyintézés, lekezelő stilus az ügy folyamán, bizonyitékokat meg sem várta. DB./B] ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Szeretném jelezni a problémámat a legutóbbi eset kapcsán, ami Drake Reyes karakterével történt.
Az állítás szerint az akció célja a karakterem lefegyverzése volt, viszont szerintem ez nem állja meg a helyét. Reyes jóval előbb tüzet nyitott rám, mielőtt bármilyen RP-szituáció kialakult volna. Hátulról jött 150-nel és azonnal lőtt, ami szerintem nem igazán fér bele egy RP szerver szabályrendszerébe, főleg ha tényleg "csak" le akartak fegyverezni.
Az ügyintézés közben sajnos azt éreztem, hogy Varga adminisztrátor nem igazán volt nyitott az én szemszögemre. A stílusa elég lekezelő volt, néhány megjegyzés pedig kifejezetten gorombának tűnt. Szerettem volna megmutatni neki a saját felvételemet az esetről, de erre már nem is került sor, mivel rögtön jött a jail.
Úgy érzem, egy ilyen nagy szerveren az ügyintézésnek sokkal átláthatóbban és pártatlanabbul kellene működnie. Jó lenne, ha a játékos véleménye, bizonyítékai is ténylegesen számítanának egy ilyen helyzetben. A PG jailt nem érzésem jogosnak, mivel alapból fegyver volt a kezembe amikor ők jöttek felém, ha nem buggoltatják ki az animot jóval hamarabb tüzet tudok rájuk nyitni. Az anim buggoltatást figyelmen kivűl is hagyta az esemény során, amiről szintúgy bizonyitékom van. Edit: 117208 számú reportot is olvassa át kérem a biráló admin.
◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)