TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 182. Mesélj magadról pár mondatban: Ivánnak hívnak, Szerbiában élek, és szabadidőmben különféle számítógépes játékokkal játszom, amelyek közül a roleplay szerverek különösen közel állnak hozzám. Jelenleg iskolába járok, és mellette szakmai gyakorlatot végzek, de ezek a kötelezettségek nem igazán akadályoznak meg abban, hogy elegendő időt szánjak a magánéletemre és a hobbijaimra. A jövőben sok mindennel szeretnék foglalkozni, nemcsak a választott szakmámmal, hanem más területeken is kipróbálnám magam. Érdekel a technológia világa, és folyamatosan keresem az új lehetőségeket, ahol fejlődhetek. Emellett fontos számomra, hogy a szabadidőmet aktívan és hasznosan töltsem.3. Miért pont téged válasszunk?: Úgy gondolom, hogy a szerveren szerzett tapasztalataim révén megfelelő alapokkal rendelkezem ahhoz, hogy eredményesen működjek a Terrorelhárítás csapatában. A szerveren töltött idő alatt nemcsak a játékmenetet sajátítottam el, hanem a csapatmunkát is, ami ebben a frakcióban kulcsfontosságú lehet. Könnyen beilleszkedem bármilyen közösségbe, képes vagyok gyorsan alkalmazkodni új helyzetekhez.4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: 2025. 08. 06. 23:024.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 90464.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Hétvégente tudnék aktív lenni, koli miatt, viszont akkor min. 6 órát, ha ez nem akadály. 5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Leginkább azért szeretnék most csatlakozni mivel van jelen néhány ember akit ismerek a frakcióból, szívesen tölteném velük együtt a szabadidőmet, illetve kipróbálnám magamat is egy legál frakcióban.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Nem voltam még legálban ezen a szerón.7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: 10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: Tudomásaim szerint az országban történő terrorcselekmények visszaverése. Ezek mellett a fontos személyek védelme. A sok rendvédelmi frakció közül nem a terrorelháritás áll a rendvédelmi szervek tetején, viszont ez változik akkor amikor behatolás van, ugyanis ilyenkor a TEK veszi át a műveletirányítást.
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Valmir Dreshaj2. Születés helye: San Fierro3. Születés ideje: 2003.08.07.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló6. Foglalkozása: MunkanélküliELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Los Santos, Stephen St. 26/B8. Telefonszáma: +38-76-122-73499. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[X] Nem.1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[X] Igen.[ ] Nem.3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[X] Nem.3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[X] Igen.[ ] Nem.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: RUM. Szállítottam az autómat, megállított egy NAV-os és kiállított nekem egy bírságot, amit kifizettem, azt közölte velem az úr, hogy nem mehetek tovább az autóval, viszont nekem az a pénz amit lekellett szállítanom sokat ért. Elutaztam a városból meglátogatni a testvérem, amikor visszarepültem, nem tudtam megcsinálni az engedélyemet, családi okok miatt. Ezután megállítottak és bevittek. Együttműködtem, elintéztünk mindent az urakkal, majd meglátogattam az autós iskolát.6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[X] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [X] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, Albán, kevés Spanyol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[X] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.03.28.
ValmirDreshaj
ValmirDreshaj
Utoljára szerkesztve: