Valentino Nero Ricci - Star

• Thread starter Thread starter Pujaro
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 147
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pujaro

Újonc
2026. 01. 08.
29
19
LS karakter
Valentino Nero Ricci
LV Karakter
Sofia Rose Ricci
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Valentino Nero Ricci
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Déli szerelőnél történt egy olyan eset hogy Travis Hale odajött hozzánk hogy érdekel e a kocsija, mondtuk hogy nemigazán, majd egy olyan mondat következett tőle hogy:"Verjem a szátokba akkor." ami kimeriti a fölösleges feszültségkeltést és tudtommal delinel minden szabáylszegés komolyabban van véve. Majd star elintézte az egészet egy figyelmeztetéssel.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
, https://armin.kim/seepaste/esBJ, https://medal.tv/games/grand-theft-...SZ_1NWqk0?invite=cr-MSxkbUYsMjM5NTQ1ODUy&v=41 .
Megjegyzés:

Szabály az szabály.

• Kedvelés
Reactions: Bianca Graziano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Valentino Nero Ricci
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Déli szerelőnél történt egy olyan eset hogy Travis Hale odajött hozzánk hogy érdekel e a kocsija, mondtuk hogy nemigazán, majd egy olyan mondat következett tőle hogy:"Verjem a szátokba akkor." ami kimeriti a fölösleges feszültségkeltést és tudtommal delinel minden szabáylszegés komolyabban van véve. Majd star elintézte az egészet egy figyelmeztetéssel.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
, https://armin.kim/seepaste/esBJ, https://medal.tv/games/grand-theft-...SZ_1NWqk0?invite=cr-MSxkbUYsMjM5NTQ1ODUy&v=41 .
Megjegyzés:

Szabály az szabály.
Hali!
Nem hiszem, hogy akkora feszültségkeltést csinált volna délinél. - Mivel első sorban is, nem a jail-re megyek rá egyből hanem, hogy tanuljon a helyzetből, és ne kövessen el ilyet többet, ezért is figyelmeztettem az embert.

Nem hinném, hogy ebből neked hátrány okoztam, hogy nem adtam jailt. - Én döntök a jailről, én vagyok az adminisztrátor. Tudom, hogy igy-úgy hibázott és, hogy délinél vagyunk, de akkor is.
Nem fogok adni egy ilyenért jailt adni, ahogy le írtam feljebb.

A Reportban egy videó jött, ahol oda jött hozzád az ember és egy szimpla kérdés tett fel, mire a válaszod azt volt, hogy nem. - Erre egy picit ideges lett az ember, majd egy ilyet szólt. - Hirtelen harag volt, nem hinném, hogy ezmiatt te is, vagy akárki szeretne le ülni 1-1,5 órás jailt, mivel ilyet szólt IC.

A videó ott van a PK alatt, amit Valentino_Nero_Ricci linkelt be. - Nem hinném, hogy ez miatt tényleg jailt kellett volna adnom, elég volt neki egy szimpla figyelmeztetés.

További szép napot!
star

Hali!
Nem hiszem, hogy akkora feszültségkeltést csinált volna délinél. - Mivel első sorban is, nem a jail-re megyek rá egyből hanem, hogy tanuljon a helyzetből, és ne kövessen el ilyet többet, ezért is figyelmeztettem az embert.

Nem hinném, hogy ebből neked hátrány okoztam, hogy nem adtam jailt. - Én döntök a jailről, én vagyok az adminisztrátor. Tudom, hogy igy-úgy hibázott és, hogy délinél vagyunk, de akkor is.
Nem fogok adni egy ilyenért jailt adni, ahogy le írtam feljebb.

A Reportban egy videó jött, ahol oda jött hozzád az ember és egy szimpla kérdés tett fel, mire a válaszod azt volt, hogy nem. - Erre egy picit ideges lett az ember, majd egy ilyet szólt. - Hirtelen harag volt, nem hinném, hogy ezmiatt te is, vagy akárki szeretne le ülni 1-1,5 órás jailt, mivel ilyet szólt IC.

A videó ott van a PK alatt, amit Valentino_Nero_Ricci linkelt be. - Nem hinném, hogy ez miatt tényleg jailt kellett volna adnom, elég volt neki egy szimpla figyelmeztetés.

További szép napot!
star
"nem hinném, hogy ezmiatt te is, vagy akárki szeretne le ülni 1-1,5 órás jailt," senki nem szeretne jailt ülni mégis be kell tartatni a szabalyzatot.

"nem hinném, hogy ezmiatt te is, vagy akárki szeretne le ülni 1-1,5 órás jailt," senki nem szeretne jailt ülni mégis be kell tartatni a szabalyzatot.
" kérem rá a jailt " - Te egy ilyet írtál reportban. - Nem tudod rá kérni, én döntöm el, hogy adom rá vagy sem. - Nem volt akkora mérsékeltű a beszólás, hogy ezért jailt adjak rá. Főleg úgy, hogy neki ez volt az első ilyen esete ahogy én észre vettem.

Még hozzá tenném, hogy Travis nem követett el akkora dolgot, hogy tényleg rá kellene adjam a jailt.

Nincs további hozzá fűzni valóm, várom a bíráló admin válaszát.

További szép napot.
Star

" kérem rá a jailt " - Te egy ilyet írtál reportban. - Nem tudod rá kérni, én döntöm el, hogy adom rá vagy sem. - Nem volt akkora mérsékeltű a beszólás, hogy ezért jailt adjak rá. Főleg úgy, hogy neki ez volt az első ilyen esete ahogy én észre vettem.

Még hozzá tenném, hogy Travis nem követett el akkora dolgot, hogy tényleg rá kellene adjam a jailt.

Nincs további hozzá fűzni valóm, várom a bíráló admin válaszát.

További szép napot.
Star
hát ha figyelmezteted akkor a jövőben is azt fogod látni hogy ez az első mert nem kap jailt, mellesleg a "akkor verjem a szátokba." szerinted mekkore mérsékletű beszólás? várom a biráló admin válaszát.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: Bianca Graziano
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

A Déli szerelőtelep köztudottan a város egyik legforgalmasabb pontja, ezért az ott történő szabálysértéseket fokozottan figyeljük és szankcionáljuk. A felesleges feszültségkeltés is gyakori probléma ezen a helyszínen, így erre külön figyelmet fordítunk.

Véleményem szerint, ha valaki valóban feszültséget akar kelteni, azt tudatosan teszi, és a helyszínen tovább folytatja a másik játékos inzultálását. A videón viszont ez nem történt meg: a beszólás után azonnal továbbállt, pont azért, hogy ne alakuljon ki további konfliktus.

Az admin ezért teljesen jogosan döntött úgy, hogy ez az egy beszólás még nem meríti ki a felesleges feszültségkeltés fogalmát. Ugyanakkor figyelmeztetett is, hogy a jövőben ezt mellőzze a rend fenntartása érdekében.

A szankció mértékéről minden esetben az adott adminisztrátor dönt, aki ilyenkor több szempontot is figyelembe vehet, például a szabálysértés súlyát vagy a játékos UCP előéletét.

Összességében az admin nem hibázott, a panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.