Elutasítva unban kérelem

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kelemen

Újonc
2025. 03. 30.
36
6
LS karakter
Victor Raze
dawn.png

Neved:
< Kelemen >
Kitiltás időpontja:
<
2025.09.19 >
Kitiltás időtartama:
<
1 hónap >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Beni >
A kitiltás indoka:
<
RP alóli kilépés. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
jogosnak tartom a kitiltást, de sajnos valahogy még sem. mivel nem szándékosan léptem ki, NEM VOLT CÉLOM KILÉPNI. csak elment a netem és dc-n a beszéltem haverommal és ezt ő is alá tudja támasztani >

Szia, semmilyen formában nem jelezted ezt a problémát sem a barátod, sem te. A videón amit kaptam bizonyítéknak tisztán látszódik az egész.

• Kedvelés
Reactions: Kelemen
Szia, semmilyen formában nem jelezted ezt a problémát sem a barátod, sem te. A videón amit kaptam bizonyítéknak tisztán látszódik az egész.
én értem, de a barátomnak és nekem sincs bizonyítékom sajnos erről. csak annyi volt hogy amikor tartották rám a fegyvert még az övet kicsatoltam, ki akartam szállni majd nyomkodtam az F betűt és láttam hogy nem száll ki, aztán egyszer csak NetworkTrouble. mint írtam benne vagyok az rp folytba de a bant nem szeretném mivel elég kellemetlen ez így!

Ott volt a lehetőség a barátod, és a te részedről is, hogy jelezd DC szerveren vagy a barátod jelezze a szerveren a fagyást.

Ott volt a lehetőség a barátod, és a te részedről is, hogy jelezd DC szerveren vagy a barátod jelezze a szerveren a fagyást.
nem tudom azóta elérni őt, és amikor elment a netem telefonom sem volt net. és épp ezért tudtam most írni ubt. szeretnék erre valami megoldást keríteni mivel 1 hónap az nagyon sok idő és részben nem tartom jogosnak a bant. ha kell ülök jailt is érte

Az üldözés előtt rádfogták a fegyvert, tartották rád és elmenekültél. Miért PG-ztél?
ha már itt tartunk, nekem az fura volt amikor ATM-eztünk és lelőttek,felszedtem magam hogy utána egyből rám jöttek és nem értettem hogy miért is, és így alakult ki ez a sztori

Nem tudok UB-t adni, mint említettem ott volt a lehetőség mindkettőtök részéről, hogy jelezzétek a kifagyást ahogy a kérelembe említetted "beszéltem haverommal és ezt ő is alá tudja támasztani" ha fent volt a szerveren ott reportban, vagy dc-n beírja, hogy kifagyott a haverom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.