Ugo Trovanique - Alex

• Thread starter Thread starter lieurt
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 200
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

lieurt

Újonc
2025. 03. 23.
35
35
LS karakter
"atl moctezuma"
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ugo Trovanique
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hali, a panaszom az Alexre lenne az ügyet nem is beszéltük csak berakott, tudtommal egy 1es admin ilyet nem kéne tegyen.Amit tettem az azért volt mert a havert megölték és volt rá indokom tehát nem dm.Az a másik hogy csak én kaptam jailt senki más.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/0w6g37
Megjegyzés:

Előre is köszönöm!

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és dominiik
Sziasztok. az incidenst teljes mértékben végig néztem. tömegverekedést csináltatok amiből az lett hogy te elővetted a fegyvert és 3 ember megöltél. nyomos idokod nem volt rá mivel akkor éledtél újra. Nonrp-re nem Nonrp a válasz. hívhattál volna admint de te és a társad bele mentetek a dologba. Várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: dominiik
Nem akkor éledtem újre egyáltalán nem volt angyalom és 2 embert öltem meg mert indokom volt rá.

• Kedvelés
Reactions: dominiik
Részleteznéd ezt kérlek bővebben?
Az én részemről amit végig néztem: a másik fél aki "hergelt" megütötte majd a sértett barátja erre úgy válaszolt hogy elkezdte viszont csapkodni. amiből egy 4-es páros verekedés lett! hozzá tenném hogy nem történt semmiféle rp ! alapvetően szilveszter napjára tekintve nem osztottam volna szankciót. viszont a sértett mikor még az animban lévőt is megőlte akkor kapta a szankciót. a többi játékossal közöltem hogy nem helyes a Nonrp-re nonrp-vel válaszólni.! ők ezt meg is értették. így ezzel az ügyet le is zártam velük. ha nem történt volna ölés ezt így is meglehetett volna oldani. ismét várom a bíráló admin válaszát.!

Mentem csak korházhoz és haverom random ütötték a kocsimnak a motorháztetőjét nyitogatták, aztán varekedés lett és haverom megölték és én erre megöltem aki megölte.A videó amit küldtem örökös ban bugkihasználást csináltak mindketten és hergeltek.De mégis én kaptam a jailt semmit nem beszélt meg velem Alex.A bugkihasználásról nem is beszélsz...Pedig elvileg nézted az egészet.

Megérkeztem a bírálattal, a videón jól látható, hogy valóban DM-t követtél el, egy IC összeszólalkozásra nem kellett volna lelőnöd korház kellés közepén a játékost. Igen valóban létezik ilyen buggoltatás, hogy törött lábbal guggolva gyorsabb vagy, de már nem jár érte kitiltás, csupán csak szankció. NON-ra nem NON a válasz, jogosan kaptad a szankciót, az admin döntése az, hogy eltekint adott szankciótól, jelen esetben nem súlyos a buggoltatás amit tett a játékos.

Jogtalan a panaszod, további szép délutánt!

• Kedvelés
Reactions: AlexLS és hessz
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.