Ugo Khalis-dmnk

• Thread starter Thread starter lieurt
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 152
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

lieurt

Újonc
2025. 03. 23.
34
35
LS karakter
"atl moctezuma"
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ugo Khalis
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
dmnk
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rosszul lett birálva az ügy egész végig a másik féllel volt az admin.A jail NONRP lett pontosan 120p.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):,

Megjegyzés:

Előre is köszi.

Szia. A Jailt https://medal.tv/games/grand-theft-...gsotvLARH?invite=cr-MSx3TTIsMjM5NTQ1ODUy&v=22 erre a mutatványra kaptad.

Elmondásod szerint kicsit 15 el mentél beléjük. [ [2026-02-22 21:08:56] [Output] : Ugo Khalis: (( nem derbyztem egyáltalán kicst hátulrol belementem 15el )) ]

Ha szinkronból történik a baleset, szerintem akkor sem az a megoldás, hogy ,,kicsit" beléjük mész, hanem irsz egy reportot hogy szinkron történt és még azt sem tagadtad hogy véletlen mentél nekik, hanem büszkén mondtad hogy nekik mentél. Szerintem ez sehol sincsen rendben.

Várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Bianca Graziano
Szia. A Jailt https://medal.tv/games/grand-theft-...gsotvLARH?invite=cr-MSx3TTIsMjM5NTQ1ODUy&v=22 erre a mutatványra kaptad.

Elmondásod szerint kicsit 15 el mentél beléjük. [ [2026-02-22 21:08:56] [Output] : Ugo Khalis: (( nem derbyztem egyáltalán kicst hátulrol belementem 15el )) ]

Ha szinkronból történik a baleset, szerintem akkor sem az a megoldás, hogy ,,kicsit" beléjük mész, hanem irsz egy reportot hogy szinkron történt és még azt sem tagadtad hogy véletlen mentél nekik, hanem büszkén mondtad hogy nekik mentél. Szerintem ez sehol sincsen rendben.

Várom a bíráló admin válaszát.
Szerintem nem a semmiért volt szinkron látszik hogy kicsit rámhúzza az autót.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Az első ütközés bank előtt, nem releváns jelenleg.

Az viszont, hogy te ezek után betolod őket szerelőhöz, valóban kimeríti a nonrp fogalmát.

A szankciót jogosan kaptad, viszont a mértéke egy kicsit túlzás.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott. Viszont felhívom az admin figyelmét, hogy a jövőben egy kicsit jobban gondolja át a szankciók mértéket.

• Kedvelés
Reactions: dominikk és Cole
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.