Elutasítva ub kérelmem- milan

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

milan2025

Újonc
2025. 11. 29.
15
0
LS karakter
Thomas Gustavo
dawn.png

Neved:
< Thomas Gustavo >
Kitiltás időpontja:
<
2025.11.28. 23:49 >
Kitiltás időtartama:
<
soha >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Belov >
A kitiltás indoka:
<
Admin ügy alóli kilépés/Adminnak való hazudás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Elismerem, hogy hibáztam, amikor félrevezető dolgokat mondtam az adminnak, és vállalom a felelősséget a viselkedésemért. Nem volt szándékomban problémát okozni vagy tiszteletlennek lenni. Tanultam az esetből, és szeretném folytatni a közösség tagjaként, immár szabályokat betartva és tisztelettel kommunikálva. És szeretnék újra a haverokkal rp-zni, mert ez a szerver mindig is kiemelkedett a többitől számomra, és mindig örömöt okozott amikor játszottam. És költöttem is nem kevés pénzt és ezzel támogattam is a szerver fejlődését. És kezdő is vagyok az egész mta-ban.
(és amiért elve kaptam volna a 60p jailt van róla logom hogy ismertem) szóval hogy adminnak hazudtam ez nem teljesen igaz azért mondtam hogy nincs logom mert nem tudtam mi az, de haverom segített.>

Utoljára szerkesztve:
Javísd kérlek, ez is helytelenül van, egy csomó adat hiányzik.

Szép estét! Jelezték nekem OOC chaten hogy MG gyanúja merült fel. Majd amikor oda getteltelek,azt állitottad többszörösen hogy ismered az adott illetőt,de semmi féle bizonyitékkal nem tudtad alá támasztani,pedig jeleztük nem 1x hogy hol találod a logodat, és hova töltsd fel,és vagy 5x vissza kérdeztél. Majd egyik pillanatról a másikra úgy döntöttél hogy le lépsz admin ügy közben. Mivel semmi féle bizonyitékkal nem szolgáltál és 15 perc múlva sem jöttél visssza,igy megkaptad a megfelelő szankciót érte. A kitiltást nem veszem egyenlőre le, próbálkozz 3 hónap múlva. Szép estét!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.