Tyze tifpix pk

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2026. 01. 05.
12
4
LS karakter
Owen Cas
LV Karakter
-
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

NATALIA MORGEN (Jelenlegi owen cas)
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
tyze,tifpix
Panasz oka, leírása, kifejtése:
off duty admin ügy intézése
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

várom a bírálatot, az admin ügy ki menetele igazából teljesen mindegy, tiszták látszik hogy off duty intézték az admin ügyem

"semennyire nyiss pk-t." ezt beni írta privátba arra mikor megkérdeztem mennyire szabad off dutyba admin ügyet intézni

Sziasztok, tisztában vagyok azzal hogy offdutyba nem lehet reportot vinni, viszont hajnali 1kor nem szerettem volna bedutyzni hogy utána relogoljak mivel egy rp szituációba voltunk Tyzee-val. Úgy érzem ez egy bosszú panaszkönyv mivel nem érzem azt hogy ekkora bűnt követtem volna el azzal hogy segitettem egy játékosnak. A panaszhoz nincs több hozzáfűznivalóm,várom a biráló admin válaszát.

Sziasztok, tisztában vagyok azzal hogy offdutyba nem lehet reportot vinni, viszont hajnali 1kor nem szerettem volna bedutyzni hogy utána relogoljak mivel egy rp szituációba voltunk Tyzee-val. Úgy érzem ez egy bosszú panaszkönyv mivel nem érzem azt hogy ekkora bűnt követtem volna el azzal hogy segitettem egy játékosnak. A panaszhoz nincs több hozzáfűznivalóm,várom a biráló admin válaszát.
Semmiféle bosszúról nincs szó, rá kérdeztem Beninél az elején nem is akartam foglalkozni vele aztán mondta Beni tegyek pkt ez ügyben (elkuldtem neki a logot) úgy voltam vele el engedem aztán ma megint lett egy ügyem tyze-val ami szerintem jogtalan ezért raktam pkt ez miatt is

• Szomorú
Reactions: tyze
Szia valóban nem szép dolog Offban intézni kisebb adminoknak ügyeket de ebből semmiféle károd nem származik és erősen hajnalban járunk
a fent említett adminisztrátorokkal elbeszélgetek a panaszkönyvvet következmények nélkül zárom.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és tifpix
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.