- 2025. 05. 11.
- 21
- 3
- LS karakter
- Salvatore Lo Piccolo
- LV Karakter
- Ryan D Amaru
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: gergokiss852. Hogyan szólíthatunk? Gergő3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 54135. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen NAV-os és TEK-es.7. Mesélj magadról pár mondatban. Gergő vagyok 18 éves. Borsodban élek egy városban. Hegesztő a szakmám ebben is dolgozok. Hobbim az autószerelés, gitározás. 7éve RP-zek a játék a gyerekkorom részévé vált.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Ambiciózus, alázatos, tisztelettudó. Akaratos, haragtartó, makacs néha.Általános adatok
1. Teljes neve: Tyler Edwards2. Születési helye, ideje: 2000/10/06 Los Santos.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendőr akadémiai diploma.4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy magamhoz méltó rangfokozaton, a képességeimnek megfelelően.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállitjuk az embert villogóval. Ha én vezetek akkor fogok csak igazoltatni, mivel az anyósülésen lévő kollega rádiózni fogja a helyzetet. ( rendszám, helyszin, egység neve, egység emberszáma, igazoltatott autó személyének tartózkodási száma). Odasétálok a személyhez nem szállitom ki a kocsiból mert bármilyen fegyver, akár szúró vágó eszköz lehet nála. Bemutatkozok ( nevem, jelvényszámom, és hogy milyen szervezettől vagyok). Elkérem az iratokat ( Forgalmi engedély, személyi igazolvány, jogositvány, majd egy nevet). Ha mindent rendben találok akkor, meg kell nézzem hogy a csomagtartóban a kötelező felszerelések megvannak e. Fokozott ellenőrzés esetén átvizsgálom a ruházatát. Ha minden rendben van akkor tovább engedem, amennyiben valami nem megfelelő dolgot találok adott mértékben csekk, vagy börtönbüntetés veszi kezdetét.(8. Mi maga a rendőrség? Egy olyan rendfertantó szerv, ami adott bűncselekmények kor szankcionálja az adott személyt.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes, nekem és az alattam lévő rangfokozatúaknak adhat parancsot. A feljebb való pedig lehetséges ez esetben egy Ezredes is aki többmindenkinek adhat parancsot.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha ez a priusz, olyan ami növelné a csekk mértékét akkor a csekket növelem, ha viszont a szabályzatban az van megírva, hogy olyan priusz ami bármi más bűncselekmény elkövetése után börtönbüntetés akkor természetesen azt a szankciót adom ki.11. Meséljen magáról pár mondatban. Tyler Edwards vagyok, becenevem Ty. Mindig is Los Santosban éltem, voltam már rendvédelmi szervezetnél csak sajnos volt egy időszak amikor elkellett költöznöm Los Santosból, és le kellett adjam a jelvényemet. Hobbim a horgászat, emelett elkezdtem mostanában bányászni is. Szüleim már sajnos nem élnek ezért magam szeretném tovább vinni apám dicsőségét.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Természetesen tűzparancs kiadva, az üldözött járműre!2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Kérdőre vonom, bent az őrsön. További intézkedés során pedig az igazságszolgáltatási szakembereket hivom.