Tuningolóval kapcsolatos ötlet.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Igorbacsiii

Újonc
2025. 03. 16.
22
1
Szeged
LS karakter
Igore D William
LV Karakter
Igore D William
Sziasztok! 😃

Sokszor tapasztaltam azt, hogy vettem egy verdát, de nem tetszett rajta az adott PP-s tuning. (Pl automata váltó)
Nos, nekem az volna az ötletem, hogy lehetne a tuningolóba egy olyan alpont, hogy "PP-s tuning kivétele."

Adott egy autómata váltós autó, amit megvettem, de nekem nem tetszik az autómata váltó, kilehessen venni, és vagy a full árát, vagy legalább a felét megkapjam. Pl: autómata váltót kiakarom venni, mert nem szeretem és a 15 ezer ppt, jóváírná nekem.

A másik ötletem az a stance, illetve az ablak sötétítés.

Nemtudom ki mit szól hozzá, szerintem lenne értelme, főleg mondjuk az illegális tuningoló ötlettel kombinálva! 😃✌️

Utoljára szerkesztve:
Szia, szerintem a kivétele hatalmas hülyeség, hisz ezzel nagyon sok lehetőséget ki lehet használni.
Ezt ha jobban meg lehetne oldani akkor egy felrakástól számított fél órás-1napos refound system ami figyeli hogy mikor raktad fel rá a tuningot.

• Kedvelés
Reactions: Igorbacsiii
Üdv!

A rendszer megkérdezi, hogy biztosan bele szeretnéd-e rakni, az adott tuning elemet a járműbe. Illetve, amennyiben az autót már úgy vetted, hogy benne van egy adott tuning elem, ami nem tetszik, akkor azt igen kilehet venni, viszont nem fogjuk visszaadni azt az összeget amennyiért ez bele lett rakva, ugyanis a valóságban is van egy szerelési díj, itt jelen esetben itt ez az.

További szép napot!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.