Tryfon Manas - Tomy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 17.
27
27
LS karakter
Tryfon Manas
LV Karakter
-
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Tryfon Manas
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Tomy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy gyerek rámküldte a kutyáját a szerelőnél, egy ideig futottam előle aztán beültem az autómba hogy ne öljön meg a kutya. Aztán az autómmal elütöttem egyszer, mert hát miért ne ütném el ezen felháborodva. Ezt nonrp-nek nevezte, nem értem mi a nonrp azon hogy elütöm autóval, miért ne üthetnék el valakit autóval ? Nem DB-ztem, nem öltem meg vele, egyszer ütöttem el. A videón látszik is majd hogy direkt odafigyeltem arra hogy más játékosok ne legyenek elütve.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Ráadásul a videón látható, hogy el sem sikerült ütnöm. A falba hajtottam az autómmal. Nem tudom mi volt itt a probléma igazából.

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: Roy és Balint123
Hello. Mint mondtam IRL sem ütsz el valakit azért mert rád küldte a kutyáját. Főleg a legeslegforgalmasabb helyen a szerveren. Ezzel mások RolePlay élményét rontottad és ezért jött a report.

Gondolom te sem örülnél annak, hogyha nyugodtan állsz déli szerelő, várod az autódat és egyszer csak azt látod, hogy valaki cseszteti az egyik embert autójával.

Nem örömre játszunk, senki sem örül annak ha ic jailba rakják, ha megverik vagy ha kirabolják. Miért ne lehetne valakit elütni autóval hogyha van rá indokom alapból? IC ezért szankcionálhattak volna, report helyett inkább a rendőrséget kellett volna hívni.

Ui.: Dupla hsz helyett legközelebb szerintem szerkeszd meg az elsőt.

• Kedvelés
Reactions: Joseph
Sziasztok megérkeztem a bírálattal…

Ebben a videóban annyi vehető ki, hogy a kutyát egy kicsit alrébb tolta az autóval ezzel semmilyen szabálysértést nem követett el. De ezt hanyagolhatnánk, hogy folyamatosan a déli szerelőnél vannak az ügyek stb.

Szankciódat semmizem. Panaszod jogos, Tomyt discordon figyelmeztettem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.