Tryfon Manas - Tomy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 17.
27
27
LS karakter
Tryfon Manas
LV Karakter
-
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Tryfon Manas
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Tomy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen ügyintézés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Volt a gyerekkel egy ic konfliktusom, elindultam a kocsimmal aminek a két hátsó kereke ki volt lőve a szerelő fele. A gyerek előttem ment az autójával, behúzta rám a kormányt, én letoltam az útról őt, de még nem is direkt, hanem arra reagáltam hogy rámhúzza a kormányt és irányíthatatlanná vált a kocsim mivel ki volt lőve a két hátsó kereke.

Na kijött Tomy, megkapta a videót, megnézte. Oda getelt engem, elküldte nekem is a videót, kijelentette hogy derbyztem. Leírtam a véleményemet, nem érdekelte egyáltalán, nem is írt semmit igazából, a gyerekkel veszekedtem ooc ameddig ő afkolt folyamatosan. Pár perccel később vissza tabolt, megkérdezte még egyszer hogy van-e ellenvetésem, leírtam neki de egyáltalán nem érdekelte, nem reflektált rá semmi féle képpen, csak kiosztotta a jailt.

Szerintem a derby nem ott kezdődik hogy ráhúzom valakire a kormányt, még ha direkt csináltam volna akkor sem hiszem hogy derby, mikor megelőzte ezt egy ic konfliktus. Rendőrt is hívott rám.

Szia, mint az adminügy alatt is jeleztem, hogy nem egyedüli döntésem. Kikértem egy magasabb rangú admin véleményét is. Közösen, egyhangúan döntöttünk. Várjuk a panaszkezelő válaszát.

Tisztán látszik egyébként is a videón hogy ő húzta rám először a kormányt, ehhez képest ő semmit sem kapott erre az állítólagos derbyre.

Egyébként a szabályzat egyáltalán nem tér ki erre sehol, honnan kéne tudnia valakinek hogy mihhez tartsa magát? Először elméletileg derbyztem, majd az jött fel szóba hogy én semmi reakciót nem mutattam az ütközésre és úgy mentem tovább. Holott direkt úgy van megcsinálva a dolog hogy az ütközésekkel velejáró hp veszteségek és csont törések egyből megtörténnek, nem tudom mit kellett volna rpzzek. Mindegy a végén nem is derby miatt kaptam a jailt hanem nonrp indokkal, amit nem tudok hova tenni megint csak.

Utoljára szerkesztve:
Tisztán látszik egyébként is a videón hogy ő húzta rám először a kormányt, ehhez képest ő semmit sem kapott erre az állítólagos derbyre.

Egyébként a szabályzat egyáltalán nem tér ki erre sehol, honnan kéne tudnia valakinek hogy mihhez tartsa magát? Először elméletileg derbyztem, majd az jött fel szóba hogy én semmi reakciót nem mutattam az ütközésre és úgy mentem tovább. Holott direkt úgy van megcsinálva a dolog hogy az ütközésekkel velejáró hp veszteségek és csont törések egyből megtörténnek, nem tudom mit kellett volna rpzzek. Mindegy a végén nem is derby miatt kaptam a jailt hanem nonrp indokkal, amit nem tudok hova tenni megint csak.
Nem tértem ki arra, hogy nem Rpzted le. Viszont az, hogy rádrántja a kormányt de nem megy neked az teljes mértékben IC ügy. Az hogyha te nekimész és letolod az útról, illetve nekimész az viszont Derby. Nem AKF-oltam hanem az UCP-d néztem meg. Az admin ügy során meghallgattam a te szempontodat is mint ahogy a sértett felét is.

[2025-09-01 17:14:24] [Output] : Admin 1 Tomy: (( Letoldat az útról teljes mértékben. ))
[2025-09-01 17:14:45] [Output] : Admin 1 Tomy: (( Majd utána tovább mész. Mintha nem történt volna semmi. ))

Akkor itt mégis mire céloztál? Mit kellett volna csináljak ahelyett hogy tovább megyek? Nem is értem.

https://armin.kim/seepaste/dnKw
(másold ki és másold be egy új lapra)

itt van a log az adminügyről, ez egy egyoldalú ügyintézés volt, aligha szóltál hozzá az egészhez, kijelentetted mit fogsz csinálni de semmit sem magyaráztál meg.
Kíváncsi lennék melyik nagyobb admin véleményére alapoztál ennyire.
Valamint hogy ezt mégis mihez mérten kalkuláltátok ki, mert sehol semmi szabályzatbeli alapja nincs annak, hogy ilyet nem lehet.

tessék ez egy irl eset, ugyan ez történt, nem tudom mi irreális ezen nektek. Én két kilőtt kerékkel csináltam ezt mert irányíthatatlan volt az autóm és 60 percet kapok érte. Holott az ütközésekben ugyan úgy sebződök mint a másik fél, még azt sem mondhatjuk hogy nem volt fer.

Megjöttem a bírálatommal!

Szerverszabályzat kimondja hogy tilos a derby, te pedig szándékosan belementél, letoltad ami a videón tisztán kivehető.
Simán dönthettél volna úgy hogy lefékezel, elmész bármi de te nem így cselekedtél.

A panasz jogtalan az admin nem hibázott!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.