Tryfon Manas - Dani

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 17.
27
27
LS karakter
Tryfon Manas
LV Karakter
-

dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:
Tryfon Manas
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dani
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Inkompetensség gyanúja
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Napi logom küldöm a bírálónak. Viszont idézgetek belőle.
Megjegyzés:

Volt egy olyan történet, hogy mivel többen voltunk társaságban mint amennyien be tudnak ülni egy autóba, eldöntöttük hogy Raptorral fogunk utazni. Mivel ennek az autónak a platós részén script álltal engedélyezett a glue parancs használata, ezért négyen utaztunk ott és ketten utaztak az autóban. A platón ülők mind ülő vagy fekvő animációt nyomtunk a realitás megtartása érdekében. Ez probléma mentesen ment, körülbelül egy órán keresztül így közlekedtünk, miután utánunk fordult egy rendőr szirénával. Nyílván nem üres kézzel utaztunk, volt nálunk minden féle illegális felszerelés, szóval nem szándékoztunk megállni. Miután menekültünk egy keveset megtörtént a lövöldözés, meghaltunk mindannyian, majd a respawn cp álltal történő újraéledésünket követően elindultunk megszereltetni ezt a szarrá lőtt Raptort, amikor kedves Dani utánunk fly-olt teljesen látható módon. Megálltunk megkérdezni hogy mi a probléma és nagy nehezen, mintha harapó fogóval kellett volna kiszedni belőle a probléma miértjét. Végül sikerült megtudnunk hogy mit vél szabálytalannak, ezzel pedig nem igazán értettünk egyet.

[2025-06-06 23:38:34] [Output] : FőAdmin Dani: (( Az előbbi akció hogy neki álltatok darálni az eléggé minősiti igy a frakciót, nem is értem ))
[2025-06-06 23:38:38] [Output] : FőAdmin Dani: (( Kitalálta ki ))
[2025-06-06 23:38:46] [Output] : Fletcher Hargrove: (( Mindenkinél fegyver van. ))
[2025-06-06 23:38:50] [Output] : Fletcher Hargrove: (( A dara mióta minősítő dolog? ))
[2025-06-06 23:38:58] [Output] : Tryfon Manas: (( most ez hogy jutott eszedbe hogy minősíti? ))
[2025-06-06 23:39:04] [Output] : Fletcher Hargrove: (( Tehát, ha nem ATM-nél vagy banknál darálunk az már minősítésnek számít? ))
[2025-06-06 23:39:06] [Output] : FőAdmin Dani: (( Nem a dara, hanem ez a közlekedés ))
[2025-06-06 23:39:12] [Output] : FőAdmin Dani: (( Amit csináltok. ))

Na ezután kérdeztünk rá hogy mi a szitu, és kiderült hogy egy frakcióban lévő majdhogynem a legalacsonyabb rangon lévő tagunknak már hibapontokkal fenyegetőzött. Kérdés hogy miért neki, és mi lett volna a garancia arra hogy ő továbbítja az információt a leaderek felé? Ha esetlegesen nem akkor lenne egy hibapontunk amiről nem tudunk? Nem is értem.

[2025-06-06 23:39:25] [Output] : Touciuloes Ijeklis: (( Az hogy közlekedünk az minősíti a frakciót? ))
[2025-06-06 23:40:09] [Output] : FőAdmin Dani: (( Tudjátok mit, nincs kedvem mégegyszer elmondani, fk társatoknak elmondtam. ))

Ezt az a tag küldte, akinek külön szólt a Dani.
[2025-06-06 23:30:48] [Output] : FőAdmin Dani: (( Na nagyon jó, még egy ilyen és a frakciónak repül a hibapont, most kaptok egy figyelmeztetést ))

Mindezt úgy hogy nem lett megvizsgálva senkinek a nézőpontja se, senki nem lett megkérdezve, ez csak ki lett jelentve.

Kiegészíteném annyival, hogy mi az hogy nincs kedve elmagyarázni? A stílust alapból nem értem. Szerintem már ilyen adminszinten nem ezt a stílust kellene felvennie, félreértés ne essék szerintem egy adminisztrátornak nem szabadna alapból ilyen lekezelően kommunikálni. Főleg nem úgy hogy ő jött oda hozzánk, ő állított meg minket hogy valamit rosszul csináltunk (szerinte), aztán ő neki nem volt kedve elmagyarázni hogy mit, mert hogy ő ezt már leírta egyszer egy tagunknak. (Nem értem hogy miért lett volna megeröltető alapból leírni mégegyszer) Nem mellesleg úgytudom van az adminok számára a killog, ami leírta mindannyiónk nevét aki benne volt ezekben a történésekben, biztos vagyok benne hogy ezen az adminszinten ő még le is tudja kérdezni hogy melyikünkön van leader jog, szóval nem értem miért nem egyből a leadernek panaszolta el a gondját.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Mikosz
Sziasztok, tegnap este folyamán láttam egy videót amiben titeket üldöztek, majd az alagútban egy lövöldözés lett, nem értek azzal egyet hogyha a script engedi akkor mondjuk a platóban 4-6-an utazzatok, az adminügyről a logokat küldöm privátban.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.