Tryfon Manas - Csuhy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 17.
27
27
LS karakter
Tryfon Manas
LV Karakter
-
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Tryfon Manas
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő ügyintézés. Kaptam egy PG jailt azért, mert IC támadó, trágár stílusban beszéltem azokkal akik elraboltak. A story annyi, hogy elraboltak, elvették amit értékesnek találtak, végig együttműködtem, nem hősködtem. Mindent amit lerpztek és elvettek tőlem elsőre szó nélkül oda adtam, minden utasítást (vezetés közben az uticélhoz való eljutásig miközben fegyvert fogtak rám) elsőre szó nélkül megcsináltam. A rablás közben viszont IC haragosan, fennhangon beszéltem velük és elméletileg ez volt a PG. Nos a karakterem egy illegális frakció egyik vezetője. Egy rangal a legmagasabbi alatt helyezkedek el. Az hogy engem elrabol pár civil vagy tök mindegy igazából hogy kicsoda, de igazából civilek voltak, az nem fogja a karakterem eddig tanusított hozzáállását megváltoztatni. Reális keretek között történt az egész rp folyamat, mint írtam minden oda adtam, mindent amit kértek teljesítettem, nem hősködtem.

-PG - PowerGaming - Hősködés, olyan dolog amit a valóságban nem mernél megtenni.

↳ Példa: többen fegyvert fognak rád és nem teljesíted kérésüket, ellenszegülsz.

Na én nem szegültem ellen senkinek, minden kérésüknek eleget tettem. IRL egy feszültebb szituációban se lesz mindenki egyből csicska, mert előkerül egy kés vagy bármi ilyesmi. Nyilván fegyveres rabláshoz senkinek sincs viszonyítási alapja, de azért szerintem reálisan átgondolva, az rpzett karakterem úgymond bőrébe bújva át lehet ezt látni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Az előző PK-ban a log. https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/tryfon-manas-kiyoshi-g-diaz-csuhy.3876/

Megjegyzés:

Az ügyintézés is kíván némi kivetni valót. Az ítélete egy részét megmagyarázta, egy részét nem. Nekem nem adott esélyt esetlegesen érvelni amellett hogy nem követtem el pg-t. A PK-ban volt egy Force RP is, ami egyértelműen az. Ez szerinte nem volt ForceRP, indoklást nem kaptunk miért.

-Force RP - Tilos a saját RP-det más játékosra ráerőltetned, illetve másik játékos helyett RP-zned!

↳ Példa: tilos ilyet írnod, hogy /me megüti és ezért ő meghal.

Szinte a példával megegyező eset történt.
[2025-07-23 00:29:52] [Output] : *** Kiyoshi G Alvarez megpróbál leütni Manast hogy ne emlékezzen semmire., de sajnos nem sikerül neki.

Nem eröltetheti rám az ő rpjét. Nem jelentheti ki hogy én nem emlékszem semmire a továbbiakban, még akkor sem ha a megpróbál sikerült volna. Addig hogy leüt még rendben van, onnantól kezdve nekem kell reálisan lerpznem az ebből származó következméyeket rám nézve.

• Kedvelés
Reactions: Malik
Szia!

Az általad küldött log, tele volt olyan ic kijelentéssel, ami szerintem kimeríti a PG fogalmát, főleg, hogy a PK-ból is kiderült, hogy 4 személy fogott rád fegyvert, te pedig kihasználtad azt a lehetőséget, hogy nem ölhetnek meg a rablás folyamán.
A PG nem csupán abból áll, hogy fegyvert rántasz miközben a fejedhez van fogva a fegyver.

" [2025-07-23 00:24:40] [Output] : Tryfon Manas mondja: Csendesedj már el.
[2025-07-23 00:24:24] [Output] : Tryfon Manas mondja: Ha kérsz adok pénzt te dankóros geci.
[2025-07-23 00:26:53] [Output] : Tryfon Manas mondja: Állatokat szét vágdosnám.
[2025-07-23 00:27:00] [Output] : Tryfon Manas mondja: Ennyire csövesek vagytok?
[2025-07-23 00:28:22] [Output] : Tryfon Manas mondja: Hallgass már el te hajléktalan öreg geci."

Szerintem ez bőven az a stílus amit IRL nem tennél meg, ha 4 fegyver szegeződik rád.
Továbbá, nem látok a nevedhez fűződő karaktertörténetet, így ezt a tényt, hogy milyen szerepet töltesz be IC, nem vehettem figyelembe.

Force Rp

Mivel a cselekményt megpróbállal csinálta, amit a rendszer véletlenszerűen dönt el, hogy sikerül vagy sem.
Ez esetben nem sikerült, és a próbálkozásra nem reagáltál sem te sem ő, így ezt semmisnek ítéltem meg.
Viszont amennyiben "sikerült" volna neki a megpróbál és szeretné is ha te ezt elfogadnád, akkor beszélhetünk Force RP-ről.

Várom a bíráló admin válaszát.

Helló a panaszt én fogom bírálni!
Tudni kell hogy a PG szabályzati pont nem feltétlen csak akkor van amikor fegyvert fognak rád elszaladsz stb de ezt neked tudnod kellene mint illegális frakció oszlopos tagja ahogy te is fogalmaztál majdnem leader.
Nem tartom reálisnak hogy te mint egyedüli személy egy rablás kellős közepén az életedet nem féltve ezeket a szavakat mondod - " [2025-07-23 00:24:40] [Output] : Tryfon Manas mondja: Csendesedj már el.
[2025-07-23 00:24:24] [Output] : Tryfon Manas mondja: Ha kérsz adok pénzt te dankóros geci.
[2025-07-23 00:26:53] [Output] : Tryfon Manas mondja: Állatokat szét vágdosnám.
[2025-07-23 00:27:00] [Output] : Tryfon Manas mondja: Ennyire csövesek vagytok?
[2025-07-23 00:28:22] [Output] : Tryfon Manas mondja: Hallgass már el te hajléktalan öreg geci."

A force rp része pedig ismét nem állja meg a helyét mert pontosan ezért van a /megprobal parancs hogy ne feltétlen legyen force rp bármi is.

Az adminisztrátor eljárásában nem véltem felfedezni bármiféle hibát, panaszod jogtalan!

• Kedvelés
Reactions: Csuhy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.