Tristan Giuseppe - Petii

• Thread starter Thread starter Niine
  • Start date Start date
  • Válaszok 10
  • Látta 285
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Niine

Újonc
2025. 03. 19.
11
3
LS karakter
Aureliano Razzaqu.
LV Karakter
Fuerza Tyler
A téma címe a következőképp nézzen ki:
InGame Neved - Admin Neve

dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Tristan Giuseppe
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Petii.
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok! Ma hajnalban egy üldözés során, le támadtak a NAV-osok. Ez maga szűrreális, hisz egy másik állomány tagot, le támad egy állomány. A véleményemet arról a pár tagról, az NNI discordján fejtettem ki, amikor is ezt valaki le screenelte, és át küldte Petinek. Állítólag többen is küldték neki. Pontosabban azt írtam, hogy "tiszta non-banda az egesz nav". Ez azért történt, mert elkezdtünk beefelni a helyszínen. Majd elkezdtek elhordani mindennek IC, megvertek, sokkolgattak, stb. A mai nap folyamán, Peti hozzám teleportált, elkezdett lövöldözni, ezzel vissza jöttem AFK-ból. Visszajöttem, elkezdi vázolni, hogy ki leszek bannolva frakcióminősítésért, mert ki nyílvánítottam a véleményemet. Ezt nem In-Game tettem meg, hanem még mindig egy discord szerveren. A bizonyítékokat csatolom, ezekből minden kiolvasható tisztán, és láthatóan.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
(Abdul Tristmore vagyok én)
Megjegyzés:

Köszönöm a bírálatot, szerintem egyáltalán nem fair hogy nem nyílváníthatom ki a véleményemet.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: Márton és :DD
Szia! Egy ic ügy miatt te minősítetted a navot, mint frakciót. Ezt a minősítést te az nni discord szerverén tetted meg ami a szerverhez tartozik. Ha ilyen történik, ic tudsz menni egy feletteshez panaszt tenni, nem minősíteni kell a frakciót.

• Kedvelés
Reactions: modric és tyzee
Szia! Egy ic ügy miatt, te minősítetted a navot, mint frakciót. Ezt a minősítést te az nni discord szerverén tetted meg ami a szerverhez tartozik. Ha ilyen történik, ic tudsz menni egy feletteshez panaszt tenni, nem minősíteni kell a frakciót.

Szia! Rosszul fejeztem ki magamat a discordon, az ott lévő emberekre gondoltam. Viszont többen is egyetértettek velem mikor ezt le írtam, és írtak is privátban miatta. De azért köszönöm a vitatást. :)

A rossz fogalmazásoddal én nem tudok mit kezdeni, a minősítés végre lett hajtva.

Megkérlek ne folytassuk, és várjuk meg a bíráló admin válaszát.

Egyik barátom a szankció kiosztásakor ott volt, és ez a véleménye.

A bírálat végén én is ott voltam, Peti nem volt hajlandó kérdésekre válaszolni ugyanis amikor kérdésem feltettem akkor először ignorálta majd amikor megkérdeztem hogy fog e rá válaszolni egyszerűen annyit írt hogy "nem", Discordra nem volt hajlandó feljönni pedig szerintem egy végleges kitiltásnál azért ilyenkor illik elmagyarázni értelmesen az szituációt, és amikor Niine kérte hogy egy másik admint ha lehetne hívjon az ügyre hogy egy másik szemszögöt is megnézzünk mivel Peti NAV-os ezt írta idézem "Nem te döntöd el ki intézi az ügyet". Az ügy során eléggé flegma és lekezelően viselkedett.-+

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: :DD
Sziasztok panaszt én fogom bírálni, Niine, van arról bizonyítékod bármilyen formába ahol oda teleportál hozzád és lövöldözik?

Sziasztok panaszt én fogom bírálni, Niine, van arról bizonyítékod bármilyen formába ahol oda teleportál hozzád és lövöldözik?

Nincs, mert nem tudtam hogy akkor még mit akar tőlem. De a fegyver elővételről van logom.

[2025-03-19 17:25:05] [Output] : *** Bruno Staudenmeier elővett egy fegyvert. (USA M4A1 SOPMOD)
[2025-03-19 17:25:07] [Output] : *** Bruno Staudenmeier elrakott egy fegyvert. (USA M4A1 SOPMOD)

Amikor oda teleportáltam hozzád azért lőttem, mert afkoltál. Erdekelt a véleményed a dologról. Meghallgatni meghallgattalak, valóban írtam hogy nem megyek dc, de utána írtam azt is hogy itt írd le ooc chaten.. Azt hogy ki intézi az ügyed továbbra sem te döntöd el, nem így működik, hogy te nagyobb admint szeretnél.

A barátod nem volt az ügy részese, nem értem egyáltalán miért szól bármit is hozzá, úgy hogy az úgyintézés végére ért oda.

• Kedvelés
Reactions: modric és tyzee
Amikor oda teleportáltam hozzád azért lőttem, mert afkoltál. Erdekelt a véleményed a dologról. Meghallgatni meghallgattalak, valóban írtam hogy nem megyek dc, de utána írtam azt is hogy itt írd le ooc chaten.. Azt hogy ki intézi az ügyed továbbra sem te döntöd el, nem így működik, hogy te nagyobb admint szeretnél.

A barátodat nem volt az ügy részese, nem értem egyáltalán miért szól bármit is hozzá, úgy hogy az úgyintézés végére ért oda.

Ügyintézésről lehet véleménye szerintem, de ha nem, akkor vétozz meg. Volt ott más is, aki végig ott volt, de semmi baj.

A barátod nem volt az ügy részese, nem értem egyáltalán miért szól bármit is hozzá, úgy hogy az úgyintézés végére ért oda.
Szerintem nekem is lehet véleményem, illetve mint említettem ismerem a srácot, hosszabb ideig egy FK-ba voltam vele, nem gondolom hogy nem lehet véleményt ki nyilvánítani, Peti.

Üdv, megérkeztem a bírálattal.
- Az admin nem hibázott jogosan kaptad a kitiltásod-Frakció Minősítés. Frakció dc-n történt ez az egész, ahol non bandaként említed meg a navosokat.
- Kitérve arra hogy a Peti lőtt, amit valóban nem így kellet volna viszont azért tette mert afk, úgymond egy hangjelzés a földre lőtt. Ez ügyben már felkerestem privátba és tárgyalok vele.
- Szankciód jogos, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.