- 2025. 11. 24.
- 1
- 0
- LS karakter
- Tristan Frederic
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: bendetto_722. Hogyan szólíthatunk? Geráld.3. Hány éves vagy? 21.4. Játtszott perceid száma? 511 jelenleg, de mindenképp változni fog!5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Itt nem, de voltam igen!7. Mesélj magadról pár mondatban. 21 éves vagyok Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyében. Kocsikázni szoktam/szoktunk esténként mikor égetni szeretnénk a benzint. Szeretek azon belül motorozni is, kirándulni, és kikapcsolódni akár ezen a szerveren vagy egyéb más játékokon is. Jelenleg sulizok jelenleg, de van már egy szakmám, most jelenleg informatikai szakon vagyok, érettségi miatt jöttem. Egyébként itthon dolgozok pénzügyben haverommal, szóval fejlődés az maximális számomra!8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Beszédes, Segítőkész, Humoros --- Szigorú esetenként, őszinte beszédű ( Sok mindenkinek nem jön be.) haragtartó nyilván indokolt esetben.Általános adatok
1. Teljes neve: Tristan Frederic.2. Születési helye, ideje: Los Santos Kórház, 1997.09.30.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola.4. Büntetett előéletű? Nem, büntetett előéletű!5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Igazából, a legtöbbet szeretném a 2 hónap alatt kihozni magamból.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Természetesen!7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Leszólítanám, hogy álljon félre közúti ellenőrzés céljából. Óvatosan megközelíteném a félre állított autót, bemutatkoznék a nevemmel, s jelvényszámommal, iratokat kérnék magyarán személyi igazolvány, jogosítvány, forgalmi. Megkérdezném a nevét, esetleg nem-e hamis személyi igazolványt adott át! Csomagtartót is átnézném hogy nincs-e illegális fegyver, drog vagy egyéb más. Lekérdezném a computerben hogy minden tiszta a kocsival, és egyaránt a nevével hogy esetleg nincs körözés alatt, vagy éppen nincsen-e elfogató parancs ellene! Ha mindent rendben találtam el köszönök, közben az iratait vissza szolgáltatnám, és Szép napot/estét köszönvén elengedem az útjára!8. Mi maga a rendőrség? Rend, és fegyelem tartása, hozzá tartozik az igazoltatás is. Figyelni az embere épségükre, szabálysértések büntetése, utána járása. Segíteni bajtársunkat, és megfelelően eljárni azokkal!9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való, az akkori legnagyobb rangú! A közvetlen felettes, példa: Járőrözés közben van egy törzszászlós, miközben én csak zászlós vagyok, akkor nekem ő a közvetlen felettesem!
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mivel, mindenkinek egyenlő szabályok vannak, ha priusszal rendelkezik, vagy éppen sem, ugyan akkor büntetést fogok kiosztani mint egy civil embernek!11. Meséljen magáról pár mondatban. 28 éves, Los Santosi állampolgár. 3.5 éve kick-boxal tevékenykedik, jelenleg a rendőrség lenne neki a legjobb hely, mint fegyelemre, és rendre "tanulnia" de tisztában vagyok vele, ettől függetlenül. Mivel kihagytam a kick boxot azóta érzem hogy kell valami kis + ami hoz nekem egy rendszert, amiben tudnék érvényesülni, és élvezném a munkámat!1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Megpróbálok egy fedett helyre elmenni, ahol esetleg könnyebben tudok rádiózni, és persze tüzet nyitni vissza fele!2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elkobzom azokat, és az egyik felettesnek át adom ha van ilyen lehetőség, és beviszem a kihallgatóba kikérdezni az esetről!
Utoljára szerkesztve:
.png)