Trimor Agronit Zeneli - Enrico

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Shamann

Újonc
2025. 10. 18.
4
4
LS karakter
Trimor Agronit Zeneli
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Trimor Agronit Zeneli
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Buggkihasználás-Stopanim ( 1hónapos kitíltás kaptam figyelmeztetés nélkül úgy hogy nem is tudtam hogy nem szabad ezt használni ahogy Enrico nak is elmondtam,sokallom ezt az 1 hónapot mivel napi szinten vagyok fent a szerveren,180p ajt vagy az 1 hetes bant is előbb elfogadom mind ezt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nem fordúl többet elő .

Sziasztok!

Meg mutattad DC-n a videót és mikor ide került erre a részre a videó gyorsan el is pörgetted csak szóltam hogy menj egy kicsit vissza had nézzem meg, szóval valószínű hogy te pontosan tudtad hogy ez szabálysértés amit csinálsz.

Szóval a videón látszik minden miért kapta. Várom a bíráló Adminisztrátor döntését.

Sziasztok!

Meg mutattad DC-n a videót és mikor ide került erre a részre a videó gyorsan el is pörgetted csak szóltam hogy menj egy kicsit vissza had nézzem meg, szóval valószínű hogy te pontosan tudtad hogy ez szabálysértés amit csinálsz.

Szóval a videón látszik minden miért kapta. Várom a bíráló Adminisztrátor döntését.
ha tudtam volna nem tekerem vissza/nem mutatom meg szóval jah...

Cső!

Ezen nincs mit feszegetni... Pontosan tudtad, hogy mit csinálsz... Nem egyszer volt már ebből probléma, ha nem is veled, de mással... Ilyen helyzetekben nem figyelmeztetünk, hisz nem olyan előnyökről beszélünk itt, mint például egy "guggolva, törött lábbal elsétálok az öt méterre lévő CP-ig".

Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Enrico
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.