Trevor panasza Luci felé.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dugattyu

Újonc
2025. 06. 26.
15
3
LS karakter
Trevor Osas
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Trevor Osas
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
"etnikai hovatartozással való viccelődés"
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/tFvAdnVy

Megjegyzés:

Privát Beszélgetésre vittem az adminügyet, mivel nem volt hajlandó figyelmeztetésre, valamint kérés ellenére sem volt hajlandó elküldeni nekem a szabályt ezzel kapcsolatban. Valamint nem mutatott hajlandóságot a tiszteletre minden esetben, nem volt hajlandó megbeszélni normálisan. Semmiféle szitkozódás célja nem állt a cigányozás mögött, nem volt degradáló stílusban megfogalmazva, valamint nem illik rá az "etnikai hovatartozással való viccelődés" fogalma. Emellett mint a log bizonyítja, 2x esett ki a számból a "cigány" szó, tehát, még azt se mondanám, hogy túlzásba vittem volna. Összegezve az ügyet, nem volt együttműködő, csak az elején, de még a szerveren a kitiltás előtti pillanatokban is megkértem, hogy mondja el, melyik részét sértettem meg a szabályzatnak. Discordon szintén rengetegszer megkértem, és egyértelmű válaszával kijelentette, hogy nem fogja elküldeni.

Szia!

Akkor kezdjük az elején. Arra jártam az Autóker felé, amikor az egyik haverod kiszállt a kocsiból, és láttam, hogy nagykaliber van rajtatok – ezért mentem oda. Kértem is egy logot, aztán az egyik FK-s társam mondta, hogy cigányoztál. Rákerestem a logodban, és tényleg, másfél órán belül kétszer is.

Na de térjünk vissza a nagykaliberre: azt mondtad, azért volt nálad, mert körözés volt a kocsin, és üldöztek. Ez viszont nem igaz, mert lekérdeztettem egy PD-s kollégával a rendszámot, és semmilyen körözés nem volt rajta. Magyarul: teljesen indokolatlanul menekültél aznap, és elvileg utána vetted fel a nagykalibert.

Aztán tovább olvastam a logodat, és kiderült, hogy este 9 körül ti ki találtátok, hogy kimentek a szigetre rabolni. Semmi előRP nem volt rá, pedig állítottad, hogy már ezerszer volt ilyen, de én ebből semmit nem láttam a logban. Őszintén szólva végig azt éreztem, hogy hülyének nézel – ingame is, meg Discordon is.

Szerintem részemről mindent leírtam. Várom a bírálatot a dolgokat pedig továbbítom Beni!

Edit: Most látom, hogy ő feltöltötte a cigányozásról a logot és oda írta, hogy a barátaival való beszélgetés közben: Tehát, hogy itt is hülyének néznéd a főadmin-t azért az nevetséges beszúrom - betaláltátok pont az FK társaimat, akik jelezték DC-n miután oda mentem, hogy cigányoztatok nekik, mert ahogy látom a logból kötekedtetek direkt velük, nagykaliberrel a hátatokon. Ja és észre vettem, OOC-chatben, hogy szerintem te világosan tudtál erről, mivel az egyik FK társam szólt neked ne cigányozz erre te azt felelted -'' Nehezen, ha nincs túlzásba vive / Én tudom.'' Tehát nekem ebből az jön le, hogy te azt hitted, mert ilyen-olyan kontextustba írod, akkor nincs vele gond.

--> Itt a kép ahol látszódik, hogy ti álltok beléjük, tehát nem a barátaidnak szólt, hanem más játékosnak.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Enrico
Sziasztok!

Végigolvastam a panaszkönyvet, és megérkeztem a bírálattal, az admintól megkaptam a bizonyítékokat az ügyhöz.
Az adminnak nem kötelessége privát üzenetben válaszolni neked, és úgy gondolom semmilyen durva stílus nem történt kettőtök között privátban. Ha panasszal szeretnél élni PK (mint ahogyan most is tetted), ha pedig unbant szeretnél akkor fórum unban kérelem. Ez a hivatalos platform, ahol konzultálni tudsz az adminisztrátorral, és velünk.
Az admin döntése az, hogy szankcionálja-e a szabálysértést, vagy sem jelenleg helyén való volt, mert nem toleráljuk semmilyen formában ezt.

Ahogyan Luci is kifejtette további más szabálysértés is vétettél, amiért az 1hónap kitiltás igen csak baráti, és ezért inkább hálásnak kellene lenned felé.

Tehát összegezve jogosan kaptad a kitiltásod, az admin nem hibázott az ügy során.

További szép napot!

• Kedvelés
Reactions: Luci
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.