Trevor Osas jelentkezési lapja

dugattyu

Újonc
2025. 06. 26.
15
3
LS karakter
Trevor Osas
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Dani.a​
2. Hogyan szólíthatunk? Daninak hívnak​
3. Hány éves vagy? most fogom betölteni a 19-et.​
4. Játtszott perceid száma? 15.300 (254 óra, lvl 18)​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. 19 éves fickó vagyok, iskola mellett GYM, és kockulás van. Ezek mellett haverokkal járjuk az éjszakát, mikor mi a program. Van rá példa hogy csinálunk hülyeségeket, PL fűnyírótraktorral hajnalba a meki drive-jába kikérünk egy uzsonnát. Rátérve a játékra: MTA-val már tizenéve játszok, ha egy számot kéne mondanom akkor olyan 10-13 év közé tenném, nagyon kis pulya korom óta játszok vele. Ebből adódóan akik ismernek IC tudják hogyan vezetek, nemcsak kocsit, hanem helit is.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitívnak: Korrektség, érett gondolkodás, és helyesírás jellemző. Negatívnak fel lehet idegesíteni ha akarnak, a helyesírás IC nem feltétlen teljesül sok idő, vagy adminügy alatt, és tudok elhamarkodott döntéseket hozni.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Trevor Osas​
2. Születési helye, ideje: 1958.09.20, Washington.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: United States Military Academy​
4. Büntetett előéletű? Igen (megbeszélve)​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? 2 hónap mulva, a tervem közé tartozik hogy kicsit tanítsam a tapasztalataim alapján a századot, erre kitérek ha felvesznek.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen, USA katonaság: Mississippi Cserokik ellen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítás, kiszállás jelvény fel (ha nincs fent), napszaknak megfelelő köszönés, bemutatkozás, indok a megállításra, igazoltatás, kötelező felszerelés ellenőrzése, csekk, iratok visszaszolgáltatása, viszont látás.​
8. Mi maga a rendőrség? Egy nagy hatáskörű rendvédelmi szervezet az állam megbízásából.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Pontosan nem tudom, de szerintem feljebb való felettes a közvetlen felettesem felettese, ami azt jelenti, én mindenképp alárendelt vagyok hozzájuk képest.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Priusztól függően a felsőbb csekk összeget fogja kapni.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Trevor Osas vagyok, háborús veterán. Amióta veterán életet élek, azóta kicsit a rosszabb útra tértem, de nem a legrosszabbakra kell gondolni. A rendőrség előli menekülésen kívül soha nem volt más tervem. Tevékenységemet indokolja, hogy háborús multamnak köszönhetően az adrenalin ilyen formája kellemesebb érzést nyújt, mint amikor lőnek rám. Akik ismernek, azok tudják, hogy bennem rossz szándék nincs, viszont a menekülés az bennem van. Ezen szeretnék változtatni, és én szeretnék inkább üldözést levezetni, nyilván tudásomnak köszönhetően sikeres üldözésekre kell számítani.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Szituáció függő, de ha egyedül, netán ketten vagyunk, mindenképp a saját testi épségünk fontos, ezért kicsit lemaradunk, ameddig biztonságos. Majd TűzParancsot adunk ki, rádión infót adunk a többi egységnek, és próbáljuk biztonságosabban folytatni az üldözést, vagy akár nem is folytatjuk, ha akkora a baj.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megkérjük, hogy szálljon ki, átkutatjuk, bilincs, és mehet be. A nem tudás, lehet tagadás is, vagy terelő tevékenység további dolgokhoz.​

Tisztelt Jelentkező!Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését ELFOGADTA
((Megjegyzés: kapni fogsz privát üzenetet))

[Amir santos]r.[Ezredes]