Travis Alvarez --> Shade

• Thread starter Thread starter Hoobu
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 214
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Hoobu

Egyszerre muzsikál meg hajat is vág
Veterán Globális Moderátor
SzerverAdmin
LS
2025. 03. 16.
244
125
LS karakter
Travis D Suarez
LV Karakter
Travis Hobinho
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Travis Alvarez
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Shade
Panasz oka, leírása, kifejtése:
[PG] Szóval az történt, hogy üldöztünk egy kék bmw-t. egy idő után neki mentek valaminek és kiszálltak erre bement Luna Lopez egy garázsba és mikor kijött rá volt tartva a fegyver és elkezdett lövöldözni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminnak küldöm
Megjegyzés:

Nincs

Szia, Aktív lövés volt, hisz a társam is lőtt sőt még tudomásom szerint négy embert is megölt, fegyverrel a kézbe jöttem ki direkt, szóval nem is úgy vettem elő amint kitölt a CP-ből.
-Egy aktív tűzpárbajba ahol a társam épp megöli a te társaid (én is fegyveres vagyok) nem fogom tétlenül nézni azt hogy lelőjétek.
-IRL se lesz fekete a kép amikor ki megyek a garázsból, vagy házból, direkt fegyverrel mentem ki hogy legyen nyomós indok rám lőni, de hisz már volt rám TP, mert előtte már lőttünk.
-Az egész üldözést úgy mond lehoztátok, mind kettőnket likvidáltatok.
-Több hozzá fűzni valóm nincs, várom a bíráló admin válaszát.
-Sziasztok szép napot.

A videót kielemezve PG-t követett el Shade.

Travis, te meghaltál ezen az RP-n korábban, majd úgy mentél vissza rá, halálangyallal a fejed felett, ezen szabálypontot megszegve.
-Amennyiben a 15 perces halál angyal eltűnik a fejünk felett a rendvédelem és az illegális frakció tagjai vissza csatlakozhatnak ugyan abba a RolePlaybe.
↳ Illegális frakció tag esetén, amennyiben benzinkút, ATM, aranyraktár rablásról van szó, újra kell írni az előRP-t.

Emiatt 60 perc RK jailben részesülsz, ha kérdésed van tedd fel DC-n.

Shade keressen fel mielőbb.

panasz jogos.

• Kedvelés
Reactions: aDominik
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.