Touciuloes Ijeklis - Julio Don Alvarez [Shade]

• Thread starter Thread starter Mikosz
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 135
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Mikosz

Újonc
2025. 03. 17.
39
19
LS karakter
Touciuloes Ijeklis
LV Karakter
-
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Touciuloes Ijeklis
Panaszra tett személy InGame neve:
Julio Don Alvarez
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szándékos feszültségkeltés, RP alatt kilépés.

Szándékosan kigenerálja a verekedést. Logban látszódik szerintem minden. RP alól persze ki is lépett, amint tettem volna valamiféle roleplay szintet hozzá.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a feszültség keltest azzal magyarazom ismerem a karakterét nem egyszer jött nekem direkt ki pitelget sokszor ezért mással nem csinálom ezt
A ki lépés meg nem on szántambol volt ki crasheltem egyből vissza léptem vártam is ott ahol ki dobott aztán el mentem

Sziasztok a feszültség keltest azzal magyarazom ismerem a karakterét nem egyszer jött nekem direkt ki pitelget sokszor ezért mással nem csinálom ezt
A ki lépés meg nem on szántambol volt ki crasheltem egyből vissza léptem vártam is ott ahol ki dobott aztán el mentem
Ha crasheltél volna akkor a kilépés helyett időtúllépést írna a játék, de nem így történt.

Sziasztok meg jöttem a bírálattal.
- @Mikosz leírta neked hogy a kilépés helyett időtúllépést-t írt volna. Ha vissza terveztél volna lépni az RP-be a várás közben miért nem írtál egy épp aktív Adminnak hogy keresse fel azt akivel RP-be voltál.
-Ha a karaktered annyira ismeri az ő karakterét, lehet jobb lett volna valami segítséget kérni, egy értelmes RP szálba vinni, nem csak beszólogatni addig amíg verekedés nem keletkezik az egészből.
Panasz jogos: Julio_Don_Alvarez egy hónapos kitiltásba fogsz részesülni RP alól kilépés miatt.
Zárom szép napot mindenkinek.

Kitiltást meg kapta.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Mikosz
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.