- 2025. 03. 17.
- 39
- 19
- LS karakter
- Touciuloes Ijeklis
- LV Karakter
- -
Panasztevő InGame neve:
► Touciuloes Ijeklis ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Dominik ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen bírálat.
Történtek elejétől elmondanám az egészet. Elkezdődött úgy az egész RP szál, hogy engem elkezdtek üldözni az egyik kocsimmal amin valószínűleg már körözés volt, mert átmentem egy Traffipaxon és egyből megjelent 5-10 egység. Innen kezdődött az egész. Körülberül háromszor elmenekültünk előlük, utánna már nem is jöttek rám. Majd mikor elhaladtam déli határ előtt (Nem mentem át rajta) akkor utánnam fordult egy NAV-os. Felszólított és én kiszálltam majd fejbelőttem. Ezt azért csináltam, hogy elkerüljem a további egységeket, ami mégjobban megnehezítette volna a dolgom. Szerintem teljesen jogosan öltem meg az előzmények miatt, plusz illegális frakcióban is tartozom ahol nem is kicsi rangon vagyok. Ez is már hozzátesz a cselekedeteimhez. Nem is kis mennyiségű illegál volt nálam. Dominik erre egy DM jail-t adott nekem, mert állítólag én jogtalanul öltem meg EGY embert. Arra hivatkozott, hogy úgy kellett volna cselekednem, hogy megvárom a további felszólításokat, például ruházatátvizsgálás stb. Nem fogom annyira kockáztatni az életem, hogy megvárjam míg kiszáll és rámfogná a fegyvert például. Akkor már el sem menekülhetek mivel PG lenne. Meg, hogy nem tudhattam, hogy milyen szándékkal húz engem félre a NAV-os egység. Én szerintem nem fogom azt tudni, hogy miért is húzott félre, csak az előzményekre tudok gondolni ami miatt felszólított. Videót csatolom. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://streamable.com/08in27 , ◄
Megjegyzés:
► Nincs. ◄
.png)
.png)