Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: K+esh§ik (+"§§')
2. Hogyan szólíthatunk? Beni3. Hány éves vagy? 154. Játtszott perceid száma? 5606. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 07. Mesélj magadról pár mondatban.Beninek hivnak 15 éves vagyok mmost megyek majd közép iskolába közepes tanuló vagyok tekesnek szeretnék majd tanulni azaz a rendvédelmi technikumba jelentkezni középsuli után mindig ez érdekelt és ezt szeretném csinálni8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Segítőkész,türelmes,kedves-Haragtartó,néha ,KritikusÁltalános adatok
1. Teljes neve: Elvis Chamberli2. Születési helye, ideje: los santos 1968/02/043. Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? törzsőrmester7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Le rádiózom,hogy megállítottam egy autót,aztán bemutatkozom(név,jelvényszá,rang)elkérném a személyes iratait(jogosítvány,forgalmi,személyi),MDC-be lekérdezném a jármű rendszámát,személy nevét, utána átkutatnám a ruházatát,csomagtartóját van e EÜ. Doboz,és ha minden rendben van tovább engedem majd rádión beszólok,hogy végeztem az igazoltatással.8. Mi maga a rendőrség? felelős,a rendőrség tagjai különböző munkákat végeznek el:Bűnözők elfogása, Közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése,közterület biztonságba tartása, segítségnyújtás10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? személy előélete,Szabálysértés súlyossága,Körülmények.11. Meséljen magáról pár mondatban. Elvis Chamberli vagyok,30éves férfi.Gyerekkorom óta álmodozom arról,hogy egyszer rendőr leszek,így általános iskola után rendészeti középiskolába mentem,majd utána rendőrségi egyetemen folytattam tanulmányaimat.Előző városban ahonnan elköltöztem ott a rendőrségnél dolgoztam,ahol teljes mértékben meg voltak velem elégedve.Azért költöztem ide mert egy nagyobb árvíz elvitte az összes vagyonomat és itt próbálok új életet.Jelenlegi munkahelye
1.Szervezet neve:Los snatos mechanic shop2.Betöltött pozíció Szerelő3.Munkaviszony kezdete: 2004/04/024.Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása: Nem illik hozzám5.Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez.: --------1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádióba bemondom hogy a üldözött járműből tüzet nyitottak, hogy a kollégáim is tisztába legyenek vele pontosan, ha én vezetek akkor picit nehézkes. Mivel a üldözött tüzet nyitott ezért nyilván valóan tűzparancs aktív, de nem személyre lövünk hanem inkább gumira és utána bekerítve fogva rájuk a fegyvert hatástalaníthatjuk őket.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? em vagyok benne biztos hogy a jelenlegi BTK szerint ez illegális vagy nem, de természetesen le ellenőrizőm, megkérdezem a tulajt hogy miért van az a csomagtartójába, ha tagadja és nem tudja hogy van ott vagy mi az, akkor az gyanús mert akkor ismeretlen dolgot miért tesz a csomagtartójába, de előállítanám ideiglenesen kihallgatásra hogy pontosabb választ kapjunk, megkérdezném azért feletesemtől hogy ez szükséges lenne e vagy nem.