TÖRÖLT!

• Thread starter Thread starter Shell
  • Start date Start date
  • Válaszok 0
  • Látta 59
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Shell

Újonc
2025. 05. 10.
13
1
LS karakter
csak lessz
LV Karakter
nincs
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: K+esh§ik (+"§§')​
2. Hogyan szólíthatunk? Beni​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 560​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 0​
7. Mesélj magadról pár mondatban.Beninek hivnak 15 éves vagyok mmost megyek majd közép iskolába közepes tanuló vagyok tekesnek szeretnék majd tanulni azaz a rendvédelmi technikumba jelentkezni középsuli után mindig ez érdekelt és ezt szeretném csinálni​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Segítőkész,türelmes,kedves-Haragtartó,néha ,Kritikus​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Elvis Chamberli​
2. Születési helye, ideje: los santos 1968/02/04​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? törzsőrmester​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Le rádiózom,hogy megállítottam egy autót,aztán bemutatkozom(név,jelvényszá,rang)elkérném a személyes iratait(jogosítvány,forgalmi,személyi),MDC-be lekérdezném a jármű rendszámát,személy nevét, utána átkutatnám a ruházatát,csomagtartóját van e EÜ. Doboz,és ha minden rendben van tovább engedem majd rádión beszólok,hogy végeztem az igazoltatással.​
8. Mi maga a rendőrség? felelős,a rendőrség tagjai különböző munkákat végeznek el:Bűnözők elfogása, Közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése,közterület biztonságba tartása, segítségnyújtás​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? személy előélete,Szabálysértés súlyossága,Körülmények.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Elvis Chamberli vagyok,30éves férfi.Gyerekkorom óta álmodozom arról,hogy egyszer rendőr leszek,így általános iskola után rendészeti középiskolába mentem,majd utána rendőrségi egyetemen folytattam tanulmányaimat.Előző városban ahonnan elköltöztem ott a rendőrségnél dolgoztam,ahol teljes mértékben meg voltak velem elégedve.Azért költöztem ide mert egy nagyobb árvíz elvitte az összes vagyonomat és itt próbálok új életet.​
Jelenlegi munkahelye
1.Szervezet neve:Los snatos mechanic shop​
2.Betöltött pozíció Szerelő​
3.Munkaviszony kezdete: 2004/04/02​
4.Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása: Nem illik hozzám​
5.Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez.: --------​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádióba bemondom hogy a üldözött járműből tüzet nyitottak, hogy a kollégáim is tisztába legyenek vele pontosan, ha én vezetek akkor picit nehézkes. Mivel a üldözött tüzet nyitott ezért nyilván valóan tűzparancs aktív, de nem személyre lövünk hanem inkább gumira és utána bekerítve fogva rájuk a fegyvert hatástalaníthatjuk őket.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? em vagyok benne biztos hogy a jelenlegi BTK szerint ez illegális vagy nem, de természetesen le ellenőrizőm, megkérdezem a tulajt hogy miért van az a csomagtartójába, ha tagadja és nem tudja hogy van ott vagy mi az, akkor az gyanús mert akkor ismeretlen dolgot miért tesz a csomagtartójába, de előállítanám ideiglenesen kihallgatásra hogy pontosabb választ kapjunk, megkérdezném azért feletesemtől hogy ez szükséges lenne e vagy nem.​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.