Elutasítva Tony Silverhand-dzsaszon UB kérelem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

808

Újonc
2026. 04. 11.
4
2
LS karakter
Tony Silverhand
dawngreen.png

InGame neved:
Tony Silverhand
A kitiltás időpontja:
2026. 04. 18. 12:33
A kitiltás időtartama:
Örök
Admin neve, aki kitiltott:
Dzsaszon
A ktitiltás indoka:
Multiaccount
Amiért szeretnéd az unbant:
Szeretnék a szerveren tovább játszani.
Megjegyzés:
Szeretném jelezni, hogy szerintem ez a kitiltás egy félreértés.
Tegnap előtt nem tudtam belépni a szerverre, mert azt írta, hogy a fiókom egy másik géphez van csatlakoztatva. Ezért kértem egy serial módosítást az UCP-n, amit meg is kaptam.
Ezután még mindig voltak belépési problémáim, ezért ismét felvettem a kapcsolatot a supporttal. Egy fejlesztő segített, és kiderült, hogy véletlenül volt egy szóköz a felhasználónevem után, ami okozta a hibát. Miután ezt kijavítottam, sikeresen be tudtam lépni.
Ma, amikor újra próbáltam belépni, azt láttam, hogy multaccount miatt ki lettem tiltva.
Biztosan állíthatom, hogy csak egy accountot használok. A többszöri serial és belépési probléma az új gépem és a felhasználónévben lévő hiba miatt történt, nem több account használata miatt.
Ha szükséges, szívesen megadok bármilyen további információt. Kérem az esetem felülvizsgálatát. Köszönöm.

Utoljára szerkesztve:
Nem félreértés.

Dwayve Nayburn, Woheem Yajell ről tudnál mesélni?
Peter Shawn-t látom feljött, vett egy Alfa Romeo Giulia-t, kituningolta, átírta neked, átadta a maradék pénzét és le is lépett.

• Haha
Reactions: Spel8
Szia! Köszönöm a választ, megpróbálom tisztázni a felmerült neveket.Dwayve Nayburn és Woheem Yajell valós személyek, ismerőseim/barátaim, de nem én játszom az ő accountjaikon.Peter Shawn a testvérem (öcsém), egy háztartásban élünk, ezért előfordulhat egyezés IP-ben vagy eszközben.Az Alfa Romeo Giulia-val kapcsolatban: nem történt szabálytalan átadás vagy multiaccount használat. Ha volt jármű vagy pénzmozgás közöttünk, az a játékon belüli normál átadás volt két külön játékos között.Szeretném hangsúlyozni, hogy nem használok több accountot. Az elmúlt napokban történt belépési és serial problémák miatt tűnhetett úgy, mintha több account lenne használatban.Ha szükséges, szívesen együttműködöm és tisztázom részletesebben is. Köszönöm.

A folytatott hülyének nézés nem segít a helyzeteden. Peter Shawn átírta neked az Alfa-t 8 millióért, majd utána vissza is adta neked /pay segítségével és még 2 245 990$-t is átadott neked. Ezzel pedig teljesen kimerítve a vagyonátruházás fogalmát.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.