Tokás - Jelentkezése adminisztrátornak

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tokaska

Újonc
2025. 03. 17.
70
56
LS karakter
Gunnar Davenport
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account id
Tokásnak hivnak, 22 éves vagyok , 5358-as account ID-vel rendelkezem.
UCP előélet

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Az aktivitásom sok tényezetől függ, de ha egy konkrét számot kellene mondanom amit szolgálatban töltenék napi 2-3 óra.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Megfelelő RolePlay-es múlttal rendelkezem amit a csapat előnyére válhat, a tanácsokat/segitségeket jól fogadom-alkalmazom. Kommunikációs képességeimet megfelelően tartom egy ilyen pozicó betöltéséhez.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A szerverre 2024. decemberében találtam rá, azóta játszom rajta. Az RP-s pályafutásom körülbelül 2014-5 kezdődhetett el.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Kisebb szervereken, név szerint nem nevezném őket mivel nem relevánsak.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok Tokásnak hivnak a legtöbben ebben a virtuális szerepjáték világában. Jelenleg a 22. életévemet taposom, 1 éve költöztem el otthonról a párommal. A szerverre munka után lépek fel, az aktivitásom fentebb lévő bekezdésben emlitettem, de itt részletezném a napi 2-3 órát befolyásolják a munkahelyi tényezők, de erről tájékoztatnám akit kell. CNC programozó szakmát szereztem meg, a vizsga előtt már sikerült elhelyezkednem szerencsére, azóta is töretlenül egy helyen nyomom.A Roleplay világával 2014-5ben ismerkedtem meg kezdetben SAMP szervereken, ott igazából csak ismerkedtem a játékkal, a komolyabb áttörést egy barátom invitálása hozta meg ahol áttértünk az MTA világára. Ott már voltam 1-2 komolyabb projectben is mint founder, tag.
Hobbim a kosárlabda, már-már csak ténylegesen hobbi sportmúlttal rendelkezem, ezt kiegészitem néha konditerembe járással.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
A szabályok betartása- betartattása egy adminisztáronak példát kell mutatni egy játékos felé, illetve segitséget nyújtani neki mindenközben biztositani neki a tiszta roleplay élményt, hogy más játékosok ne rontsák el az ő élményüket. A csapatmunka fontosságát külön kiemelném szerintem nagyon fontos, hogy egy admincsapat összetartóan tudjon dolgozni.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
A plázát emelném ki a sok közül, mivel ott megtalálható minden ami egy kezdő playernek szükséges.
Munkához szükséges alapkiegésztők, ruhák.
Miután kidolgozta magát a jól megérdemelt szórakozás is következhet amihez közre játszik a kaszinó.

Utoljára szerkesztve:
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.