Tobiloba Osuagwu - Enrico

• Thread starter Thread starter nimero
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 212
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

nimero

Újonc
2025. 03. 24.
34
18
Italy, Isola d'Elba
LS karakter
Tobiloba Osuagwu
LV Karakter
Heiz Neklh
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Tobiloba Osuagwu
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történések az voltak, spanommal beszélgettem egy discord hívásban, aztán mondhatjuk úgy hogy egy kisebb viccet sütöttem el vele, hogy félre húzom. aztán történt egy pár szóváltás IC, aztán amik nálam voltak "füves cigik" -amiket saját magamnak ppztem még le, azokat oda adtam neki, feltett egy kérdést spanom hogy "mizu" aztán /m-be válaszoltam neki hogy semmi, ezt el ismerem nem kellett volna,majd átmotoztam őt és felvilágosítottam hogy ne nagyon hordjon magánál fegyvert még, mivel most kezdte az MTA-t, ezért kaptam az első részét a szankciómnak ami "NonRP" volt. másod sorban "szereptévesztés"-ért kaptam amiért átadtam haveromnak a "füves cigiket", semmi féle korrupciót nem követtem el, és ezt bizonyítani sem tudták. ezért 1hét kitiltást osztott.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[Output] : Admin 4 Enrico: (( akkor gondolom minden illegáűlkis tárgyat oda adsz neki amit elveszel mástól ))
[2026-01-16 14:24:07] [Output] : Admin 5 Luci: (( Szerintem örülj, hogy csak jailt kapsz ))
[2026-01-16 14:24:09] [Output] : Admin 4 Enrico: (( és még korrupciót is rád rakhatnám ami örökös ban ))
[2026-01-16 14:23:46] [Output] : Admin 4 Enrico: (( nem érdekel hogy ismered ))

Megjegyzés:

A további log sorokat küldöm a bíráló adminnak.✌️

Sziasztok!

Videón is látszik hogy nem oda adtad a füves cigit és utána motoztad hanem átmotoztad és utána adtad a füvest szóval ha már elmondod a sztorit akkor úgy írd le ahogy történt.
Bíráló Adminisztrátornak már küldtem a videót az esetről amin minden látszik több hozzáfűzni valóm nincs.

Szervusz!

Mivel bemásoltad a hozzászólásomat, illetve én az eseményeket az elejétől végignéztem, csak pont telefonáltam ezért Enrico intézte az adminügyet.
Röviden összefoglalva a történtek a következők voltak: hang- és fényjelzéssel leállítottad a buszost, fegyvert fogtál rá, majd elraktad a fegyvert, ezután pedig benyomtál egy ''meglepődött'' animot. Később kiszállt az ismerősöd, akit mindenféle indok nélkül átmotoztál, majd a nyílt utcán átadtál neki körülbelül nyolc darab füves cigit.

Őszintén nem értem, ezt hogyan gondoltad. Volt adminisztrátorként szerintem tisztában kellene lenned azzal, hogy ez bármilyen szemszögből nézve szereptévesztés. Hiába PP-zed, ilyen formában akkor sem adhatsz át illegális tárgyat, még egy ismerősödnek sem.

Nincs mit bizonyítani: nem korrupció miatt kaptad a szankciót, hanem egyértelmű szereptévesztés miatt. Emiatt nem értem, hogy a korrupció miért került egyáltalán szóba a részedről.

Ráadásul az elején gyakorlatilag be is ismerted, hogy MG is történt, hiszen Discord-hívás alapján mentél oda a helyszínre.

Szervusz!

Mivel bemásoltad a hozzászólásomat, illetve én az eseményeket az elejétől végignéztem, csak pont telefonáltam ezért Enrico intézte az adminügyet.
Röviden összefoglalva a történtek a következők voltak: hang- és fényjelzéssel leállítottad a buszost, fegyvert fogtál rá, majd elraktad a fegyvert, ezután pedig benyomtál egy ''meglepődött'' animot. Később kiszállt az ismerősöd, akit mindenféle indok nélkül átmotoztál, majd a nyílt utcán átadtál neki körülbelül nyolc darab füves cigit.

Őszintén nem értem, ezt hogyan gondoltad. Volt adminisztrátorként szerintem tisztában kellene lenned azzal, hogy ez bármilyen szemszögből nézve szereptévesztés. Hiába PP-zed, ilyen formában akkor sem adhatsz át illegális tárgyat, még egy ismerősödnek sem.

Nincs mit bizonyítani: nem korrupció miatt kaptad a szankciót, hanem egyértelmű szereptévesztés miatt. Emiatt nem értem, hogy a korrupció miért került egyáltalán szóba a részedről.

Ráadásul az elején gyakorlatilag be is ismerted, hogy MG is történt, hiszen Discord-hívás alapján mentél oda a helyszínre.
Szóval ha van egy ismerősöm, és birtokomban van illegális tárgy, akkor azt nem adhatom oda akinek akarom? -minden esetben a NPC-hez kell fussak hogy leadjam?
-Szereptévesztésre ugyan ezt tudom mondani, ha van nálam illegál akkor egyértelmű szereptévesztés? azt hiszitek használnám vagy eladnám?

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Dagadt
Sziasztok.

Megérkeztem a bírálattal.
Megkaptam az esetről a videó felvételt, amiben igazából látszik az egész amit leműveltél. Nem gondolom, hogy duty-ba kellene odaadni a füves cigiket egy ismerősödnek ami nyilvánvalóan MG-vel történt.
A panaszod jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott az ügy során.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.