Timo Deni Jelentkezése

• Thread starter Thread starter Akosss
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 57
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Akosss

Újonc
Dawn Game Helpdesk
LS
2025. 03. 17.
25
6
LS karakter
Luan Zequiri
LV Karakter
Andrew Holloway
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Ákos 17
Account ID-d?
>6337
Hány játszott perccel rendelkezel?
>68000
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Ákos vagyok 17 éves, májusban töltöm a 18-at illetve akkor szeretném elkezdeni a jogositványt is. Jelenleg nem járok iskolába és munkát keresek, viszont a szerveren aktív vagyok minden nap. Általában elérhető vagyok a nap bármely pontján, és ha nem válaszolok akkor valószinüleg alszom. Van egy cicánk és egy kutyánk, illetve van 2 kisebb testvérem is. Szeretek elmenni turázni illetve a természetet járni hiába nem csinálom gyakran de szeretem.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Játékosok nkérdéseiknek megválaszolása illetve kisegítése ahol tud.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Olyan aki hamar válaszol, rendes, nem ítélkezik és úgy segít mindenkinek akinek csak tud.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>igazából már egy ideje érdekelne, hogy kicsit több is lehetnék mint illegálos, és úgy gondoltam ez jó lenne.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mivel aktív és megbízható vagyok, próbálok minden játékos felé türelemmel és segítőkészséggel fordulni ha nem tudnak valamit.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>igazábol bármikor amikor fent vagyok, napi 3-4 óra akár több is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Városháza:mert ott tudja a dokumentumait kiváltani bányász engedély fegyver engedély illetve a forgalmit is az autójára, ez egy olyan hely ahova mindig jár egy ember
Autókereskedés: ezt azért mondanám mert ha kezdő akkor valami kelleni fog neki amivel járkálni tud és egyszerűbben közlekedne a mappon illetve a kezdőpénzböl vannak opciói a kezdő játékosnak hogy mit szeretne onnan.
Korház: Őt azért sorolom ide mivel ha bármi baja van baleset vagy ilyen dolgok után itt mindig el tudja látni magát, illetve ha meghallna akkor is itt éledne.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Megbízható, Őszinte vagyok, és türelmes, Negatív:néha makacs vagyok, könnyen meg tudok sértődni, és néha elég felelőtlen vagyok​

Szia! A lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk. Egy szóbeli meghallgatás végett, keress fel engem vagy Dent!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.