Tia_Madalyn----> Delta

Fronyesz

Újonc
2026. 01. 02.
6
11
LS karakter
Tia Madalyn
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Tia_Madalyn
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Delta
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kaptam egy pg jailt erre a videora, jogtalannak erzem mert nemhiszem, hogy 0,1ms fog mulni a pg fogalma
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/trzfbm
Megjegyzés:

-

Szia, első sorban nem csak erre kaptál jail, hanem PG, és NonRP-re kaptál. Mint elmondtam ott is mire kiszálltál már rád tartották a fegyvert, mindent az ügy alatt elmondtam neked, nincs mit mondanom a továbbiakban. Illetve az hogy rámírsz Dc-n privátban hogy "biztos haverod" miközben nem is ismerem a srácot, illetve "miért törlitek a PK-m", miközbe senki nem törölte. "latom mindent megtesztek h ne legyen fent ez pk" illetve erre annyi hozzáfűzni valóm van, hogy nem véletlen mondtam tudsz PK-val éni, az hogy PK-t nyitsz rám, saját szived joga. Várom az intéző admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Levy.
Szia amint látod én csak a pg miatt szoltam, de mindjart csatolom a videot mert levettek a barataid...

Én arról nem tehetek hogy "barátom" (akit közben nem is ismerek) a videót eltávolította. Várom a bírálatot.

Tetszik a profilképed ;) , elég kreatív. Bíráló admin válaszáig, nem kívánok hozzászólni a PK-hoz.

• Kedvelés
Reactions: Fronyesz
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átnézem és hamarosan érkezem. Delta, légyszives az aügyről készült logot küld el számomra.